Atpakaļ uz nra.lv

Mazmeita par attieksmi Gaiļezerā: Savu vectēvu te spīdzināt neļaušu!

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 2.jūlijs 2018, 15:33
 
F64
Kāda sieviete dalījusies ar negatīvu pieredzi par piedzīvoto slimnīcā, proti, "Stacionārā Gaiļezers", viņasprāt, tika mocīts vecs cilvēks.
Mēs gaidījām rindā no plkst. 12.50 līdz 17:00 un savu rindu tā arī nesagaidījām.

Sieviete atsaucas uz gadījumu ar savu vectēvu, kuram pēc kritiena bija steidzami nepieciešama medicīniskā palīdzība, taču tā netika saņemta.

"Šodien ar savu 80 gadus veco vectēvu ierados Gaiļezera neatliekamās medicīnas centrā. Vectēvs bija nokritis, bija lielas sāpes, aizdomas par lauztām ribām. Mēs gaidījām rindā no plkst. 12.50 līdz 17:00 un savu rindu tā arī nesagaidījām. Vectēvs tomēr cienījamos gados ar lielām sāpēm, bet viņam netiek pievērsta nekāda uzmanība.

Agrāk neticēju, kad pazīstamais bijušais Gaiļezera darbinieks teica, ka cilvēki šīs gaidīšanas dēļ mirst, jo savu rindu nesagaidījām. Tagad tam ticu.
Savu vectēvu ilgāk spīdzināt neļaušu, te sēžot, atradu privāto medicīnas iestādi, maksāšu par neatliekamo palīdzību. Pēc visa šī tiešām nesaprotu, kāpēc tie nodokļi jāmaksā!" sašutusi raksta mazmeita.

Tikmēr kā raksta kāds komentētājs, visās medicīnas iestādēs kārtība ir vienāda, palīdzību sniedz rindas kārtībā.

"Ja ar ātrajiem atved kādu smagāku, tad loģiski, ka vispirms paņems šo pacientu. Tie, kuri paši var atnākt un atnāk parasti, var gaidīt," raksta komentētājs.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:26

Jaunākās diskusijas