Atpakaļ uz nra.lv

Autobusa šofera dēļ ģimenes brauciens uz Tērveti izvēršas murgā

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 14.jūlijs 2018, 13:29
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme. / F64
Kāds vīrietis sūdzas par "Jelgavas autobusu parka" slikto servisu, uzsverot, ka "nav Zināms, kur beigās nonāksiet!".
Beigās viņš mūs izlaida apmēram 1,5 km tālāk no Tērvetes, uz šosejas, sašutis pauda vīrietis, jautājot, kā tādi šoferi var strādāt, ja viņiem ir viss vienalga?

Vīrietis atklāj, ka kopā ar ģimeni - sievu un meitu - vēlējās doties atpūsties uz Tērveti. Lai nokļūtu galapunktā, ģimene izvēlējās braukt caur Jelgavu. Taču brauciens noritēja ne tik raiti, kā bija plānots.

"Plkst, 14:15 Jelgavas autoostā iekāpām autobusā, viss bija labi, samaksājām par biļeti un devāmies ceļā.
Tā kā braucām mēs pirmo reizi uz Tērveti, ieslēdzu navigāciju telefonā. Kad nonācām Elejā, mēs apstājāmies un stāvējām 5 minūtes, tad braucām tālāk, ņemot vērā, ka viņš apstājās Elejā un stāvēja 5 minūtes, likās, ka arī Tērvetē viņš apstāsies, bet nekā - viņš vienkārši turpināja ceļu tālāk.
Kad pienācu pie šofera un pajautāju, kur viņš apstāsies, viņš atbildēja Jelgavā... Un kad jautāju, mums taču vajadzēja Tērvetē, viņš atbildēja, "ko tad jūs ātrāk neteicāt, kur jums izkāpt?!" Kaut gan pie biļešu pirkšanas skaidrā latviešu valodā teicu, ka uz Tērveti!
Beigās viņš mūs izlaida apmēram 1,5 km tālāk no Tērvetes, uz šosejas," sašutis pauda vīrietis, jautājot, kā tādi šoferi var strādāt, ja viņiem ir viss vienalga?

Tikmēr komentētāji šajā konfliktā atbalsta autobusa šoferi, uzsverot, ka pasažierim pašam jāseko līdzi savai pieturvietai.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas