Atpakaļ uz nra.lv

"Mēs esam izmisuši!" Aucē ģimene meklē pazudušu radinieku

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 14.jūlijs 2018, 12:49
 
facebook.com/skaties.lv
Jau gandrīz nedēļu Aucē meklē pazudušu vīrieti, kas aizgājis no mājām steigā un nav devis par sevi nekādu ziņu, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Auces iedzīvotājs Ivo Berovskis pazudis no mājām, nepaņemot līdzi ne mobilo telefonu, ne maku ar naudu. Durvis palikušas pusvirus, un šķiet viņš devies prom steigā.

Vīrieša māsa Kristīne saka, ka Ivo noteikti kāds būs redzējis, jo Auce nav liela un brālim mugurā bijis ļoti spilgts apģērbs - oranžs T-krekls, tādas pašas krāsas šorti, kājās zaļi sporta apavi.

"Tur brālis un māsa, un viņa bijusī sieva visu laiku intensīvi ar policiju un draugiem, ar visiem tur ņemas, bet viņu nevar atrast. Lūdzu arī jūsu palīdzību, jo mēs visi esam riktīgi izmisuši un nezinām, kas ir noticis, jo tas nav raksturīgi viņam. Viņš vispār nekad, pat pa nakti, ja kāds tusiņš ir, viņš vienmēr cenšas mājās būt, labi, vienu nakti varbūt varētu nebūt, bet - ne jau piecas dienas pēc kārtas kavēt darbu un neiet, un nevienam nedot nekādu ziņu, jo viņam mājās bija gan telefons palicis, gan maks, dzīvokļa durvis bija vaļā, un neviens viņu nav redzējis," raidījumam atklājusi vīrieša māsa.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:09

Jaunākās diskusijas