Atpakaļ uz nra.lv

Daugavā par mata tiesu izdodas izglābt slīkstošu vīrieti

tautaruna.lv 17.jūlijs 2018, 17:07
 
Rīgas pašvaldības policija
15. jūlijā, pulksten 17.00 Rīgas pašvaldības policijas glābēji saņēma informāciju par kādu vīrieti, kurš, iespējams, stiprā alkohola reibumā devies peldēties un paša spēkiem vairs nespēja atgriezties krastā. No Ķīšezera glābšanas stacijas uz norādīto vietu Daugavā nosūtīta RPP operatīvā motorlaiva.
Tieši tobrīd viņš atlaida pakavu un lēnām sāka slīdēt zem ūdens. Glābēja paspēja satvert vīrieša roku un izvilka viņu virs ūdens.

Glābēji aptuveni 100 metru attālumā no krasta pamanīja slīkstošo vīrieti. Netālu no viņa atradās arī kāda airu laiva, no kuras airētājs kungam bija pametis glābšanas riņķi - pakavu. Slīkstošajam vīrietim mugurā bija zilas krāsas kombinezons, kas acīmredzami bija piesūcies ar ūdeni un vilka viņu uz leju. Kungs pēdējiem spēkiem mēģināja noturēties virs ūdens.

Stiprās viļņošanās un vēja dēļ glābēji, ievērojot īpašu piesardzību, ar motorlaivu piebrauca pie vīrieša. Tieši tobrīd viņš atlaida pakavu un lēnām sāka slīdēt zem ūdens. Glābēja paspēja satvert vīrieša roku un izvilka viņu virs ūdens.

Vīrietis ievilkts operatīvajā motorlaivā, kur viņš pēc atjēgšanās pateicās par izglābšanu.

Informācija par glābšanas darbiem vienlaikus nodota arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekiem, kuri cietušo sagaidīja krastā. Pēc vīrieša apskates, mediķi nolēma viņu hospitalizēt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:09

Jaunākās diskusijas