Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Skandalozi

Uzzini kāda bija nepieredzētā summu, kuru šis cilvēks iztērēja, lai kļūtu par sievieti

© AFP / Scanpix

Savā nule kā izlaistajā grāmatā ''Doll Parts'', Amanda Lepore paziņojusi, ka viņai ir ''pasaulē dārgākais ķermenis'', ziņo New York Post.

49 gadus vecā Lepore piedzima Ņūdžersijā kā zēns, tomēr jau 15 gadu vecumā sāka dzimuma maiņas procesu, sākot lietot hormonus.

Kļūšana par sievieti viņam kļuva par ilgu, silikona noklātu ceļu, kura rezultātā par Merilinu Monro kļūt sapņojošs zēns kļuvis par Manhtenā labi zināmu personību un pasākumu vadītāju.

Lepore, kurš/a pirmoreiz atpazīstamību guva 1990.-ajos, kā viens no bēdīgi slavenajiem ''Club Kids'', atklājis/-usi cik izmaksāja šīs pārmaiņas.

Lai piere izskatītos mazāka un apaļāka, Lepore iztērējis 2000 dolārus Meksikā, paceļot uzacis un pazeminot matu līniju.

Nācies veikt arī acuplakstiņu operāciju, jo citu sejas izmaiņu rezultātā, viņas acis izskatījās pārāk mazas. Tas maksājis 9000 dolārus.

Vaigukaulu implanti, kurus jāveic regulāri, kopā izmaksājuši 2400 dolārus, bet lūpu implanti izmaksājuši 5500. Tiesa, Lepore par vairāk kā 1000 dolāriem arī veikusi lūpu samazināšanu.

Krūšu implanti maksājuši 5000 dolārus, bet ribu pārveidošana - 1500.

Visdārgāk izmaksājusi pati dzimuma maiņa - 10 tūkstošus. To apmaksāja viņa/s patēvs, kurš piekrita viņu adoptēt 17 gadu vecumā, gadu vēlāk apprecoties... ''Man šķiet viņš bija priecīgs, ka viņa dēls atradis jauku meiteni pats sevī,'' par dāsnuma iemesliem smej Lepore.