Atpakaļ uz nra.lv

Greifāne dzied slavas dziesmu Rīgas mēram Ušakovam

tautaruna.lv 8.maijs 2018, 17:13
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Latvijā populārā dziedātāja Liene Greifāne sociālajā tīklā facebook dalījusies ar savām pārdomām par to, ka Rīga ir pati skaistākā pilsēta pasaulē un pozitīvi izteikusies arī par Rīgas mēra Nila Ušakova ("Saskaņa) paveikto pilsētnieku labā.

"Man ir tāds prieks atgriezties Rīgā. Saulīte spīd, cilvēki smaidīgi, parki iekārtoti un tīri. Rīga ir skaistākā pilsēta pasaulē. Paldies mūsu mēram Nilam Ušakovam, ka domājot par mūsu bērnu atpūtu, iekārtojis un uzlabojis tik daudzus pilsētas rotaļu laukumus," sociālajā tīklā facebook raksta L.Greifāne.

"Šodien mans varonis ir Nils un necenšaties man pierādīt pretējo, šī nav diskusija, tās ir manas domas."

Viņa arī norāda, ka vien pirms pāris gadiem Rīgā bijuši rotaļu laukumi, kur, piemēram, šūpoļu vietā bijuši veci, sarūsējuši lūžņi. "Tagad tiešām prieks skatīties, cik mūsdienīgi un interesanti ir bērniem izveidotie rotaļu laukumi. Mēs bieži vien tikai mākam lamāt un rāt cilvēkus par neizdarīto, taču jāmāk ir arī pateikt paldies par labo. Šodien mans varonis ir Nils un necenšaties man pierādīt pretējo, šī nav diskusija, tās ir manas domas," uzsver māksliniece.

Pēdējo gadu laikā Rīgā atklāti vairāki jauni rotaļu laukumi bērniem. Piemēram, 2017.gada 16.septembrī ar dažāda veida sportiskām aktivitātēm notika Centra sporta kvartāla atklāšanas svētki.

Centra sporta kvartāla kopējā teritorija ir četri hektāri, no kuriem 7000 kvadrātmetros ir izveidots viens no lielākajiem rotaļu laukumiem bērniem. Tajā ir uzstādītas dažāda veida rotaļu iekārtas un elementi, kas domātas divu vecuma grupu bērniem - vecumā līdz 7 gadiem un no astoņu gadu vecuma. Rotaļu laukuma vizuālajā noformējumā izmantoti Rīgas simboli un vēsture. Rotaļu laukuma labiekārtošanas darbus pēc Rīgas domes Īpašuma departamenta pasūtījuma veica SIA "Jūrmalas mežaparki”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:09

Jaunākās diskusijas