Atpakaļ uz nra.lv

Elīnas Maliginas advokāti saņems pusi no atraitnes mantojuma?

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 7.jūnijs 2018, 9:30
 
Edmunds Brencis, F64 Photo Agency
Kā iepriekš ziņojām, gandrīz pēc pusgadu ilga konflikta, kašķiem un strīdiem, arī policijas iesaisti par pāragri mūžībā aizgājušā farmācijas kompānijas "Olainfarm" vadītāja un līdzīpašnieka Valērija Maligina atstātā mantojuma pārdali, kas tiek lēsts 70 miljonu apmērā, ir panākta vienošanās. Beidzot ir apmierinātas visas iesaistītās puses – gan māksliniece un atraitne Elīna Maligina, gan Valērija trīs meitas – Nika, Irina un Anna Emīlija, kuru pārstāv mamma Signe Baldere-Sildedze.

Taču, iespējams, vienošanās nebūtu panākta bez profesionālajiem advokātiem. Cik lielas summas par paveikto darbu saņems Valērija Maligina atraitnes advokāti?

Maliginas advokāti varētu saņemt pat pusi no Elīnas izcīnītā mantojuma

Kā žurnālā "Privātā Dzīve" izklāsta žurnāliste Inese Mizovska, tiek lēsts, ka Elīnas Malīginas advokāti Mārtiņš Krieķis un Pāvels Rebenoks varētu saņemt pat pusi no Elīnas izcīnītā mantojuma. Izskan runas, ka māksliniecei pienākšoties 10 miljoni eiro. Rebenoks žurnālam atbild izvairīgi, norādot, ka informācija ir konfidenciāla.

"Privātās Dzīves" aptaujātie advokāti norāda, ka Maliginas palīgi patiesi varētu saņemt miljonus, jo tie ir vieni no dārgākajiem advokātiem Latvijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas