Atpakaļ uz nra.lv

Elbakjans atklāti pastāsta, kāpēc tikai šogad pabeidzis vidusskolu

tautaruna.lv 2.jūlijs 2018, 17:30
 
Ģirts Ozoliņš/ F64 Photo Ageny
Jauniešu kustības "Ghetto Games" dibinātājs Raimonds Elbakjans sociālajā tīklā instagram atklāti pastāstījis, kāpēc tikai šogad absolvējis vidusskolu.

"Labāk vēlāk, nekā nekad! Tas būs īstais teiciens par piedzīvoto pēdējā gada laikā, kad beidzot oficiāli nolauzu vidusskolu," sociālajā tīklā instagram savu stāstu sāk kustības "Ghetto Games" radītājs.

"Man bija tieši 16 gadu, kad es kā Latvijas basketbola U-16 izlases spēlētājs devos mācīties Ventspils 1.ģimnāzijā un dzīvot basketbola internātā! Es biju cerību pilns, ka kļūšu par profesionālu basketbolistu, bet mana uzvedība neļāva man pabeigt iesākto un tieši marta sākumā tiku izmests no Ventspils 1.ģimnāzijas un sporta skolas."

Pēc tam Raimonds atgriezies mājās, iestājies Rīgas 99.vidusskolā, pabeidzis mācību gadu. Pēc tam teju parakstījis līgumu Polijā, bet tomēr viss izvērties savādāk. "Atkal meklēju skolu...".

"Tas bija laiks, kad pilnībā biju koncentrējies sportam un nekādi nevarēju rast motivāciju skolas sistēmai."

Tad viņš iestājies 93.vidusskola. "Tas bija laiks, kad pilnībā biju koncentrējies sportam un nekādi nevarēju rast motivāciju skolas sistēmai... tiku izmest pēc pirmā pusgada! Tad devos uz 8.vakarskolu kā pilnīgs "loosers"... kaut ko centos, kaut ko rušinājos, bet sapratu, ka mana prioritāte vēl joprojām ir sports!"

Viņš trenējis sešas stundas dienā, septiņas dienas nedēļā. Skolai motivāciju viņš neesot atradis. Un tad dzīve izspēlējusi negaidītu pavērsienu. "Un tad 20 gadu vecumā ar sirds problēmu beidzās mans neizsapņotais profesionālā sportista sapnis.Nākamajā dienā sāku strādāt nekustamajos, tad celtniecība, tad krīze un 2009.gadā atradu savu aicinājumu "Ghetto Games".

Šogad šī kustība svin jau 10.jubilejas sezonu, svin Latvijas simtgadi un Raimonds neslēpj, ka viņš šogad absolvējis vidusskolu. "Vēl tāls ceļš ejams, bet katram iesaku atrast sevī spēkus un pabeigt vidusskolu, tuvmācībā vai tālmācībā, lai tā ir Jūsu izvēle! Paldies visiem, kas bija ar mani šajā dzīves ceļā," savu stāstu nobeidz R.Elbkajans.

A post shared by Raimonds Elbakjans (@relbakjans) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:44

Jaunākās diskusijas