Atpakaļ uz nra.lv

Pēc skarbās kritikas Kivičs publicē vēstījumu Vējonim

tautaruna.lv 11.jūlijs 2018, 18:02
 
Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency
Svētdien Mežaparka lielajā estrādē ar koncertu "Zvaigžņu ceļā" izskanēja XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI deju svētki, kur kā ierasts uzrunu teica arī Valsts prezidents Raimonds Vējonis. Neilgi pēc tam sociālajā tīklā facebook skarbus vārdus viņam veltīja mūziķis un raidījuma vadītājs Andris Kivičs, kurš šodien pēkšņi publicējis uzmundrinošu veltījumu mūsu Valsts prezidentam.

Pirmdien, 9.jūlijā, mūziķis sociālajā tīklā facebook publicēja savu viedokli par Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa uzrunu: "Palasīju Vējoni žēlojošos komentārus un nenoturējos... Ja valsts prezidents valsts lielākajā notikumā(un arī ārpus tā,regulāri) nevar izdarīt vienīgo, kas viņam ir jāvar izdarīt- iedvesmojoši, emocionāli, tekoši runāt, tad tas ir signāls visai tautai - arī jums savā darbā nav jāvar paveikt tas, kas jums ir jāpaveic, jums nav savā lietā jābūt varošiem, jo (kā var feisbukā lasīt) jūs....esat tikai cilvēki..!!! Un tagad iedomāsimies, ka Vējoņa līmenī savu darbu dara lidmašīnu piloti, ķirurgi operāciju zālēs, pārmijnieki uz dzelzceļa."

"Kāds pēc 16(!!!)gadiem politikā, kur visu laiku ir jārunā, nevar salikt teikumu kopā brīdī,kad bija jābūt gadsimta uzrunai."

Viņa paustais šķiet uzrunājis daudzus sabiedrības locekļus, kuri nav slēpuši, ka piekrīt, vai kategoriski noraida mūziķa viedokli. Arī pats A.Kivičš, iespējams, pamanījis, cik ļoti cilvēkus uzrunājis viņa sacītais, tāpēc sociālajā tīklā facebook šodien publicēts papildinājums iepriekš izskanējušajiem vārdiem.

"Un noslēgumā es gribu pateikt,ka es esmu ļoti pārsteigts par to, ka ir tādi laikabiedri, kuri neatšķir , kas ir "labs cilvēks", un kas ir "amats".Kas ir vēlme, "lai viss būtu forši ", un, kas ir "neapmierināta kašķēšanās par sīkumiem". Ka es, piemēram, cepjos tikai tāpēc, ka man no visas sirds gribās, lai pie mums viss ir kā nākas, kā attīstītās valstīs. Lai pēc neaprakstāmi izjustām dziesmām un izkoptām, skaistām dejām svētkos nav emocionāls pārrāvums un kritums tikai tāpēc, ka kāds pēc 16(!!!)gadiem politikā, kur visu laiku ir jārunā, nevar salikt teikumu kopā brīdī,kad bija jābūt gadsimta uzrunai.Man nav vienalga.Paldies," norāda mūziķis. Turklāt, kā viņš pats arī norāda, viņš pēc sacītā Valsts prezidentam Raimondam Vējonim dziesmā velta arī uzmundrinošus vārdus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:51

Jaunākās diskusijas