Atpakaļ uz nra.lv

Andris Kivičs velta prezidentam Vējonim uzmundrinošu dziesmu

tautaruna.lv 13.jūlijs 2018, 17:33
 
F64
Dziesmu un deju svētki jau noslēgušies, bet svētku atskaņas, it īpaši sabiedrības šūmēšanās par Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa uzrunu tautai, nerimst.

Vieni nenorimuši kritizē prezidentu, otri ir krietni saudzīgāki. Savu viedokli sociālajā tīklā facebook publicēja arī mūziķis Andris Kivičs. Dažas dienas vēlāk viņš publicēja arī uzmudrinošu veltījumu prezidentam.

Mūziķis ar piebilst: "Un "tā saucamā" Prezidenta epopejas noslēgumā es gribu pateikt,ka es esmu ļoti pārsteigts par to, ka ir tādi laikabiedri, kuri neatšķir , kas ir "labs cilvēks", un kas ir "amats". Kas vispār ir un ko simbolizē VALSTS PREZIDENTA UZRUNA TAUTAI. Kas ir vēlme, "lai viss būtu forši ", un, kas ir "neapmierināta kašķēšanās par sīkumiem". Ka ir cilvēki, kuriem šķiet pilnīgi ok, ka jauno laiku lielākajā notikumā Latvijā, cilvēks, kas prezentē valsti, nevar salikt kopā 10 teikumus...


Es, piemēram, cepjos tikai tāpēc, ka man no visas sirds gribās, lai pie mums viss ir kā nākas, kā attīstītās valstīs.

Lai pēc neaprakstāmi izjustām dziesmām un izkoptām, skaistām dejām svētkos nav emocionāls pārrāvums un kritums tikai tāpēc, ka kāds pēc 16(!!!)gadiem politikā, kur visu laiku ir jārunā, nevar salikt teikumu kopā brīdī,kad bija jābūt gadsimta uzrunai.Man nav vienalga.Paldies."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas