Atpakaļ uz nra.lv

Eilands saņem pamatīgu kritiku: Viņu aicinot uzstāties aiz žēluma

tautaruna.lv 15.jūlijs 2018, 8:47
 
Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency
Ir pagājusi nedēļa kopš ar koncertu "Zvaigžņu ceļā" noslēgušies simtgades Dziesmu un deju svētki. Kamēr ļaudis nerimst kritizēt Valsts prezidenta runu, tikmēr kāds mikroblogošanas vietnes twitter lietotājs kritizējis pašmāju mūziķi Ralfu Eilandu.

''Es gribu ierosināt visiem, kas tik gudri un ''profesionāli'' kritizē mana prezidenta oratora dotības un kļūmes, pašiem reiz pamēģināt nostāties tik lielas auditorijas priekšā, tik atbildīgā un emocionālā situācijā, un aizgrābjoši uzrunāt desmitiem tūkstošus,'' sociālajā tīklā facebook pēc prezidenta runas rakstīja aktieris Gundars Āboliņš.

Ralf, būsim godīgi! Kāda tev karjera?

Viņa viedokli pamanījis arī mūziķis Ralfs Eilands, kurš retoriski jautājis, vai arī viņš, ja šādi rīkotos, netiktu kritizēts. "Vai arī es kādā no savas karjeras nozīmīgākajiem koncertiem varēšu izgāzties un par to nesaņemt pārmetumus, jo esmu tikai cilvēks, vai ne?"

Kamēr viņa viedokli iztirzājuši vēl vairāki mikroblogošanas twitter lietotāji, tikmēr kāds nav kautrējies kritizēt pašu mūziķi, veltot viņam šādus vārdus: "Ralf, būsim godīgi! Kāda tev karjera? Ja tevi kāds vēl aicina kaut kur uzstāties, tad tas ir tikai aiz žēluma."

Jau vēstīts, ka nedēļu pēc Dziesmu un deju svētkiem sabiedrībā joprojām diskutē, kā Valsts prezidentam Dziesmu un deju svētku noslēguma koncertā izdevies uzrunāt līdzcilvēkus.

"Dziesmu svētku kopkoris - tie esam ne tikai mēs te Mežaparkā. Mūsu kopkoris ir visi Latvijas kultūrai piederīgie - visi, kas kopā ar mums plašajā pasaulē," svinīgajā uzrunā norādīja prezidents. "Dziesmu svētku vēsture skaidri rāda, kā dzimst mūsu pašapziņa un griba dzīvot savā brīvā valstī, kur skan latviešu valoda un ko vieno tēvzemes mīlestība."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas