Atpakaļ uz nra.lv

Kā ir patiesībā? Meganas Mārklas tēvs, iespējams, melojis par sirds operāciju

tautaruna.lv, Rita Lazda 18.jūlijs 2018, 21:48
 
Anwar Hussein/SIPA/SCANPIX
Kāda Saseksas hercogienei tuvu stāvoša persona medijiem atklājusi, ka Saseksas hercogienes tēvs, iespējams, melojis, ka viņam pēkšņi veikta sirds operācija, vēsta "Daily Mail".

Persona, kuras vārds netiek atklāts norāda, ka 73 gadus vecais Tomass Mārkls stāstu par sirds operāciju izdomājis, lai neierastos uz meitas kāzām un līdzcilvēkos izraisītu žēlumu.

Tikmēr Meganas māsa Samanta nav kautrējusies kārtējo reizi kritizēt savu slaveno māsu.

"Protams, ka Megana ir vīlusies viņā. Viņas tēvs neieradās uz kāzām. Sevis reklamēšanas dēļ viņš izdomāja stāstu par slimību un palaida garām brīdi, kad meita dodas pie altāra," medijiem norādījusi kāda persona.

Tikmēr Meganas māsa Samanta nav kautrējusies kārtējo reizi kritizēt savu slaveno māsu."Kā būtu, ja tu ierastos apciemot pati savu tēvu," mikroblogošanas vietnē twitter raksta sieviete. Vēl nesen Saseksas hercogienes tēvs medijiem žēlojās, ka kopš 19.maija nav runājis ar savu meitu.

Kopš karaliskajām kāzām Megana Mārkla ir izdzēsusi visus savus sociālo tīklu kontus. Iespējams, viņa nemaz nav redzējusi savas māsas ierakstu twitter.

Savukārt "Daily Mail" vēsta, ka divas dienas pēc smagās operācijas Tomass Mārkls iemūžināts iepērkoties ātrās ēdināšanas restorānā "KFC" un "McDonald`s".

Jau vēstīts, ka Meganas Mārklas un prinča Harija kāzas notika šī gada 19.maijā. Kopš kāzām Megana dēvējama par Saseksas hercogieni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:04

Jaunākās diskusijas