Atpakaļ uz nra.lv

Pugačova kādai dziedātājai: Tu vispār ģīmi savu esi redzējusi?

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 19.jūlijs 2018, 16:24
 
RIA Novosti/Scanpix
Nesen internetā parādījās Allas Pugačovas lielā intervija, kurā viņa neskopojas ar dažādām atklāsmēm. Dziedātāja bijusi atklāta, gan runājot par savu privāto dzīvi, gan skatuves dzīvi.
Tu savu ģīmi vispār esi redzējusi? Dziedi tu labi, bet tev nav tāda seja, ko televīzijā rādīt. Kāpēc man tevi būtu jāaizliedz? Tas nav jādara. Pietiek vienu reizi uz tevi paskatīties.

Pugačova komentēja baumas, kas ar apskaužamu regularitāti parādās medijos, proti, it kā viņa būtu "nogriezusi skābekli" dziedātājām, kas vēlējās ar viņu konkurēt.

"Viena teica: "Es dziedāju, bet Pugačova mani aizliedza!" Es tolaik pati baidījos, ka tik mani neaizliedz. Tā man gribējās pieiet tai dziedātājai klāt un pateikt: "Tu savu ģīmi vispār esi redzējusi? Dziedi tu labi, bet tev nav tāda seja, ko televīzijā rādīt. Kāpēc man tevi būtu jāaizliedz? Tas nav jādara. Pietiek vienu reizi uz tevi paskatīties. Bet es noturējos," atklāta bija Pugačova.

Jāatgādina, ka iepriekš tika vēstīts, ka 69 gadus vecā Alla Pugačova atklātā intervijā pastāstījusi par par savu privāto dzīvi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas