Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Sports

Meiers paliek Krasnojarskā

© f64

Latvijas valstsvienības centra spēlētājs Mārtiņš Meiers arī jaunajā sezonā turpinās spēlēt VTB līgas komandā Krasnodaras "Enisey", informē spēlētāju pārstāvošā aģentūra.

27. gadus vecais un 208 cm garais Latvijas izlases centra spēlētājs Mārtiņš Meiers panācis vienošanos ar Krievijas komandu Krasnodaras "Enisey" par sadarbību uz nākamo sezonu. Centra spēlētājs pievienojās Krasnodaras komandai pievienojās aizvadītās sezonas decembrī, kad tika pārtraukta sadarbība ar Kazaņas "Unicks", kuras rindās latviešu basketbolistam savu vietu izkarot neizdevās.

"Enisey" sastāvā Meiers VTB līgas turnīrā aizvadīja 17 spēles, vidēji sakrājot 9,9 punktus un izcīnot 6,5 atlēkušās bumbas zem groza. Kopumā Krasnodaras komandai aizvadītā sezona nebija veiksmīga, "Enisey" vienībai dalot VTB līgas turnīra tabulas pēdējo vietu ar Tallinas "Kalev". Savukārt FIBA Čempionu līgā latviešu basketbolists nospēlēja sešus mačus, sakrājot 12,8 punktus un 6,7 atlēkušās bumbas.

Māriņš Meiers karjeras sākumposmu pavadīja BK "Ventspils" sastāvā, uz brīdi uzspēlējot arī "Liepājas Lauvas" un Vācijas komandas " Mitteldeutsche" rindās. 2015. gadā centrs parakstīja līgumu ar "VEF Rīga", Latvijas galvaspilsētas klubā pavadot divas sezonas un kļūstot par Latvijas čempionu 2017. gadā. Pēc tam basketbolists pārcēlās uz Krieviju.

Kopš 2011. gada Mārtiņš Meiers allaž spēlējis Latvijas valstsvienības rindās, piedaloties četros pēdējos Eiropas čempionātos.