Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_downwardIdeju kauss 2017

14. decembrī Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) rīkotā inovatīvo biznesa ideju konkursa “Ideju kauss 2017” svinīgajā apbalvošanas ceremonijā tika paziņoti šī gada konkursa uzvarētāji.
15.dec 2017 -
Pavisam drīz – 14. decembrī – tiks paziņoti inovatīvo biznesa ideju konkursa Ideju kauss 2017 uzvarētāji: pirmās vietas ieguvējs saņems 7000 eiro, otrās vietas ieguvējiem pienāksies 5000 eiro, bet trešajai vietai – 3000 eiro liela naudas balva, ko ieguldīt savas biznesa ieceres attīstīšanā.
7.dec 2017 Zane Kārkla
Šā gada 24. un 25. novembrī Rīgas Ekonomikas augstskolā norisinājās Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) rīkotā inovatīvo biznesa ideju konkursa “Ideju kauss” radošās darbnīcas 12 finālistiem, kuru laikā dalībnieki ar pieredzējušu ekspertu palīdzību gatavoja konkursam pieteiktās idejas fināla prezentācijai, kas notiks decembra sākumā.
1.dec 2017 Anita Daukšte
Noslēgusies Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) rīkotā inovatīvo biznesa ideju konkursa “Ideju kauss” otrā kārta, kurā no žūrijas izvirzītajām 78 biznesa idejām trešajai, noslēdzošajai, kārtai izvēlētas 12 labākās idejas.
28.nov 2017 -
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) rīkotā inovatīvo biznesa ideju konkursa “Ideju kauss” otrajā kārtā izvirzīto 78 ideju autori turpina pilnveidot savas iesniegtās biznesa idejas, piedaloties profesionālās apmācībās pieredzējušu uzņēmēju vadībā un gūstot vērtīgus kontaktus uzņēmējdarbības tālākai attīstībai.
3.nov 2017 -
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) rīkotajā biznesa ideju konkursa Ideju kauss 2017 pirmajā atlases kārtā tika saņemtas 150 biznesa idejas. Lielākais skaits biznesa ideju pieteicēju ir rīdzinieki, vairākas idejas iesniegtas arī no Liepājas, Siguldas, Jūrmalas, Cēsīm un Rēzeknes.
26.sep 2017 Daiga Stokenberga
Šāda ir sportistes un kaitborda, veikborda un snovborda jauniešu skolas “Water2Snow” līdzdibinātājas Aijas Ambrasas atziņa pēc pirmā aizvadītā gada, kopā ar Gerdu Sīmani uzsākot savu patstāvīgo ilgtermiņa projektu - audzinot jauno sportistu paaudzi.
14.sep 2017 -
Bieži nākas dzirdēt: man ir ideja, ka vajadzētu darīt to un to, varētu labi nopelnīt, bet man nav ne mazākās nojausmas, ar ko sākt! Neko nesaprotu no ekonomikas, no biznesa vides, nav naudas uzņēmējdarbības uzsākšanai un tamlīdzīgi. Taču tas nav iemesls, lai neko nedarītu un turpinātu nēsāt ideju kabatā.
14.sep 2017 Zane Puķe
Lai sāktu savu uzņēmējdarbību, galvenais ir DARĪT, uzskata viens no biznesa ideju konkursa “Ideju kauss 2017” vebināru lektoriem un akadēmiskajiem partneriem, uzņēmējs, Rīgas Ekonomikas augstskolas uzņēmējdarbības specializācijas kursa vadītājs Viesturs Sosārs: “Uzņēmējdarbība ir praktiska disciplīna, to var apgūt tikai darot.
13.sep 2017 -
Pasaulē ir miljoniem ideju, no kurām lielākā daļa paliek tikai cilvēku prātos, jo tiem pietrūkst uzņēmības tās virzīt tālāk, uzskata Dāvids Štēbelis, uzņēmējs un biznesa treneris, vairāku starptautisku start-up uzņēmumu dibinātājs.
12.sep 2017 -
Jau devīto reizi ir dots starts biznesa ideju konkursam Ideju kauss 2017. Pieteikties tajā aicināts ikviens, kurš vēlas pārbaudīt savu varēšanu un spējas biznesa vidē, galvenais, kas vajadzīgs – inovatīva ideja.
30.aug 2017 Zane Kārkla