Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Kamēr Hosams vakarē ar vecākiem, jaunā draudzene brīvsolī

Linda Krūmiņa ar savu ilggadējo draudzeni Janu Krallišu, svinot 4. maiju kādā no galvaspilsētas brīvdabas sarīkojumiem. © Aculiecinieka foto

Kopš gastroenterologs un Saeimas deputāts Hosams Abu Meri (43) nācis klajā ar paziņojumu par jauno mīlu un attiecībām ar Latvijas Televīzijas «Rīta Panorāmas» vadītāju Lindu Krūmiņu (38) un stāstu par kopīgas dzīvesvietas iegādi, viņam tiek pievērsta arī pastiprināta sabiedrības uzmanība. »Vakara Ziņas« Hosama draudzeni sastapa 4. maija svētku vakarā vienā no Rīgas brīvdabas koncertiem, kurā Linda līksmoja draudzenes kompānijā un malkoja atspirdzinošus dzērienus, tikmēr Hosams pavadīja laiku ar saviem vecākiem.

Kamēr viena sabiedrības daļa priecājas par Hosama Abu Meri jaunajām attiecībām, tikmēr citi viņu nosoda, sakot, ka deputāts gan esot liels meitu mīlētājs. Vairākos preses izdevumos Hosams Abu Meri aizrautīgi stāsta par jauno mīlu, ar kuru grib nodzīvot kopā garu un laimīgu mūžu, iekārtot kopīgu dzīvokli un pat apprecēties. Arī pirms kāda laika sarunā ar »Vakara Ziņām«, runājot par savu jauno draudzeni, deputāts runāja ar lielu mīlestību: «Ja mūsu attiecības kļūst arvien nopietnākas un tās nodrošina manu stabilitāti un mierīgāku dzīvi, tad es nekautrējos un pasaku, ka man ir attiecības ar Lindu Krūmiņu.»

Svētku sarīkojumā Linda sastapa arī kādu draugu, ar ko pārmija pāris vārdus. / Aculiecinieka foto

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv