Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Stiliste Indra Salceviča pārtrauc tērzēšanu ar vīriešiem

© F64

Latvijā iecienītā stiliste un modes dizainere, dzīvesstila bloga autore un arī divu dēlu mamma Indra Salceviča, kas beidzamajā laikā ļāvusi savā dzīvē ienākt jaunām vēsmām un pārvērtībām, izmēģinot iepazīšanos ar stipro dzimumu mobilajā aplikācijā «Tinder», pielikusi punktu randiņiem un dzēsusi savu profilu no šīs vietnes.

«Jau labu laiku biju reģistrējusies «Tinder» un gāju uz randiņiem un eksperimentēju. Mana bloga «morethansize.com» sadaļā «Aci pret aci» ir raksti, kuros var lasīt manu «Tinder» pieredzi. Taču nupat izdzēsos no šīs lietotnes, jo esmu satikusi kādu cilvēku. Viņš gluži nav no «Tinder» pasaules. Abpusējs bija lēmums izdzēsties no «Tinder». To varētu definēt kā savstarpēju uzticēšanos. Domāju, ka drīzāk mūsu profilu izdzēšana no «Tinder» ir kā sava veida apliecinājums, ka šobrīd staigāsim uz randiņiem viens ar otru un ne ar vienu citu. Vai tas liecina par to, ka tagad būs lielās attiecības? To rādīs laiks. Skatīsimies, kas sanāks.

Pagaidām otra cilvēka vārdu paturēšu noslēpumā. Ja šīs attiecības nekur nevedīs, tad vienmēr jau var atgriezties atpakaļ «Tinder» vidē.

Man, piemēram, negribētos satikties ar vīrieti un zināt, ka viņš sarakstās vēl ar desmit meitenēm. Tajā brīdī, kad man paliks garlaicīgi vai viņam paliks garlaicīgi, mēs izrunāsim to. Man ir pietiekami daudz gadu, lai izrunātu, ja man vai viņam kaut kas nepatiks. Mēs esam vienojušies, ja gadījumā neizdosies, tad mūsu ceļi ies katrs uz savu pusi,» par izmaiņām privātajā dzīvē stāsta stiliste un dzīvesstila bloga autore.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv