Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Kareļins "Viņas melo labāk" Kostjas dēļ ar melnu muti un tiesībām

© Instagram

Nacionālā teātra aktieris Kristians Kareļins vasaras karstākā seriāla «Viņas melo labāk» dēļ, kurā viņš atveido Konstantīnu, kas mīļi tiek saukts arī par Kostju, bija spiests iegūt autovadītāja apliecību.

«Kostjas dēļ noliku tiesības. Nu jau gadu man ir autovadītāja apliecība un ikdienā braukāju apkārt ar mazu grabažiņu, veļasmašīnas džipu «Suzuki». Tiesības noliku tepat Rīgā, ātri un operatīvi, jo man bija motivācija. Teoriju gan sanāca pamatīgi kalt galvā, tomēr viss bija samērā loģiski un vienkārši. Sapratu, ka vajag uzreiz mašīnu un pēc tam tiesības. Kad mašīna jau bija aizrunāta no paziņām, sāku kārtot tiesības,» aktieris atklāj, kā mēneša laikā ticis pie tiesībām.

Ar priecīgo ziņu par nokārtotu B kategorijas autovadītāja apliecību Kristians Kareļins dalījās savā «Instagram» kontā pagājušajā gada pavasarī. Aktieris sarunā ar »Vakara Ziņām« stāsta, ka vispirms nolicis teorijas un tikai tad braukšanas eksāmenu. «Izmaksas tiesību iegūšanai nebija tik lielas. Teoriju sāku mācīties 6. janvārī, bet pabeidzu 27. janvārī, tad sekoja braukšana, ko sāku no nulles. Nobraucu 20 reizes ar instruktoru. Kopā viss izmaksāja apmēram 500 eiro plus 38 eiro par eksāmenu un 22 eiro par tiesībām,» stāsta Kristians Kareļins.

Seriālā «Viņas melo labāk» aktiera atveidotais varonis Kostja ir kaislīgs auto fans, kurš to vien dara, kā remontē spēkratus, mellu muti rosoties pa auto servisu.

Atšķirībā no Kostjas aktieris savu auto pats nelabo, bet gan uztic profesionāliem meistariem.