Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Mūsdienīga atpūtas vieta – "Cafe Film Noir"

© Publicitātes foto

1923. gadā celtajā kinoteātrī «Splendid Palace», kas ir viens no Eiropas greznākajiem kinoteātriem, mājo «Cafe Film Noir». Tā atrodas leģendārā vietā, kur padomju laikā viesus priecēja kinoteātra «Rīga» kulta kafejnīca, kas ir atdzimusi ar mūsdienīgu skatījumu uz vēsturi un ģimenes uzņēmumam raksturīgo rūpību, kas radīs patīkamu emociju gammu jebkuram apmeklētājam.

Jubilejas banketi un preses konferences

«Cafe Film Noir» ir vieta, kas apvieno dažādas funkcijas - kinoteātri, kafejnīcu un dažādu pasākumu (semināru, konferenču, privāto kino seansu, preses konferenču, ballīšu) norises vietu. Telpa ir lieliski pielāgojama saturīgu korporatīvo vakaru vai tematisku pasākumu organizēšanai. Dzimšanas dienas svinības «Film Noir» estētikā ar viesu izvēlēto tematiku un ēdienkarti vai flamenko deju vakars kopā darba kolēģiem - spēsim jebkuru ideju paspilgtināt ar īpaši izstrādātu ēdienu un dzērienu piedāvājumu, tehnisko fonu vai iespējām kreatīvam noformējumam.

Publicitātes foto

Biznesa semināri un prezentācijas

Savas ietilpības un telpas transformācijas iespēju, kā arī tehniskā nodrošinājuma dēļ «Film Noir» ir viena no pieprasītākajām mazo konferenču un biznesa semināru, prezentāciju vai klientu pasākumu norises vietām. Jebkuram biznesa klientu pasākumam «Film Noir» var piedāvāt klientam vēlamo uzkodu, biznesa pusdienu vai kafijas paužu nodrošinājumu ar neierobežotu daudzveidību un draudzīgu cenu.

Vīna degustācijas

Vīna mīļotājiem un jaunu garšu izzinātājiem «Film Noir» piedāvā vīna degustācijas, kuru laikā restorāna vīnziņi uzburs maģiskas garšas kombinācijas, piemeklējot katram šefpavāra ēdienam atbilstošāko no dievu dzērieniem. «Film Noir» lepojas ar savu rūpīgi izmeklēto vīnu kolekciju, kas neliks vilties pat pieredzējušākajiem dzērienu pasaules pazinējiem. Uzņēmums ir aktīvs projekta «Live Riga» dalībnieks, kuru iecienījuši arī daudzi pilsētas viesi, tāpēc problēmas neradīs degustāciju vadīšana svešvalodā (angļu, krievu). Degustācijas lielisks papildinājums ir arī repertuārā pieejamo filmu baudīšana fonā vai kā papildinājums pasākuma norisei.

Publicitātes foto

Jaunākās kinofilmas un maltītes visām gaumēm

«Film Noir» darbojas arī kā vakara seansu kinoteātris, kur tiek izrādītas jaunākās Eiropas un Latvijas kinofilmas, dodot iespēju vienlaikus baudīt gardēžu ēdienus un dzērienus nepiespiestā atmosfērā. Ēdienu pagatavošanā tiek izmantotas gan tradicionālās Latvijas, gan citu nacionālo virtuvju lielākie veiksmes stāsti un bagātības, starp kurām īpaši izceļams plašais spāņu uzkodu - tapu - klāsts. Maltīšu piedāvājums ir balstīts sezonalitātē un specifiskās viesu vēlmēs, iekļaujot ēdienkartē arī veģetāriešiem, vegāniem, svaigēdājiem vai vienkārši kaprīziem ēdājiem piemērotas produktu kombinācijas.

Publicitātes foto

Augsta līmeņa pakalpojumu serviss

Restorāna pieredzējušais apkalpojošais personāls ir drošs garants, lai jebkura maltīte, vīna baudīšana vai kolektīvs pasākums noritētu nepiespiesti, taču reizē atbilstoši visaugstākajiem etiķetes standartiem.

Vasaras repertuārā tiks izrādītas joprojām aktuālās Latvijas filmas - «Bille», «Kriminālās ekselences fonds», «Dubultā dzīve - sekss un PSRS» un citas, kas ļaus baudīt seansu ar īpašiem vasaras vīna kokteiļiem vai īpašiem desertiem. Vairāk par seansiem un filmām uzzini interneta mājaslapā: filmnoir.lv.

Publicitātes foto