Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Laura Rizoto pārceļas uz Holivudu

© Privāts arhīvs

Latviešu izcelsmes brazīliete un šā gada Latvijas pārstāve starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā – Laura Rizoto (Laura Rizzotto), piedzīvojusi notikumiem un emocijām bagātu pirmo gada pusi Latvijā un dziesmu konkursā Portugālē, vasaru pavada ne mazāk krāsaini. Nesen seksīgā Rizoto klausītājus iepriecināja ar jaunu skaņdarbu un romantisku videoklipu, kas nofilmēts Parīzē. Tagad viņa no savas dzīvesvietas Ņujorkā nolēmusi pārcelties uz saulaino Losandželosu. Par saviem vasaras piedzīvojumiem un pārmaiņām dzīvē Laura stāsta »Vakaru Ziņu« lasītājiem.

Laura Rizoto ir uzaugusi pilsētā pie jūras, kur vienmēr ir saule, brīnišķīgi laika apstākļi un skaista daba. Tāpēc par pieņemto lēmumu mainīt dzīvesvietu no urbānās metropoles Ņujorkas, kurā var piedzīvot visus četrus gadalaikus, uz vienmēr saulaino Kaliforniju viņa tikai priecājas. Rizoto uz Losandželosu pārcēlās tieši pirms nedēļas - 30. jūnijā.

Lauras jaunā dzīvesvieta, kurā viņa dzīvos kopā ar savu māsu un labāko draudzeni Karolīnu, būs Rietumholivudā.

«Turpināšu tur savu radošo karjeru kā dziedātāja un dziesmu autore, strādāšu arī kā skaņu celiņu autore pie dažādiem filmu mūzikas projektiem, par kuriem gan es šobrīd vēl nevaru publiski stāstīt, bet sekojiet līdzi jaunumiem. Turpināšu strādāt un attīstīšos arī kā vokālā pedagoģe un dziedātāja. Tikko esmu ierakstījusi jaunu singlu, par kuru esmu sajūsmā,» »Vakara Ziņām« stāsta dziedātāja.

Pilnu interviju lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv