Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Pugačova un Galkins vasaras atpūtu Jūrmalā nomaina pret Kipru

© Scanpix

Atšķirībā no beidzamo pāris gadu vasarām, ko krievu estrādes primadonna Alla Pugačova (69) ar dvīņiem Hariju (4) un Elizabeti (4) un vīru, parodiju meistaru Maksimu Galkinu (42), kā arī divām auklītēm pavadīja Jūrmalā īrētos apartamentos, šovasar ģimene sauli un atpūtu devusies baudīt uz Kipru. Tur slavenākā krievu šovbiznesa ģimenīte ne tikai īrē greznu villu Vidusjūras krastā, peldas baseinā, apmeklē viesības, bauda Vidusjūras reģiona virtuvi, bet uzrauga arī remontdarbus jauniegādātajā nekustamajā īpašumā.

Iegādājoties īpašumu, kļuvuši par Kipras pilsoņiem

Jūnija sākumā primadonna ar savu vīru, pazīstamo krievu humoristu un TV raidījumu vadītāju Maksimu Galkinu nokārtoja visas formalitātes un, iegādājoties nekustamo īpašumu, kļuva par Kipras valsts pilsoņiem.

Te jāmin fakts, ka, sākot ar pagājušā gada novembri, pilsonības iegūšana šajā mājīgajā salā tika krietni atvieglota. Piemēram, iegādājoties Kiprā nekustamo īpašumu par 2 miljoniem eiro, nevis kā agrāk par 5 miljoniem, tagad ir iespējams iegūt pilsonību. Arī Kipras pases šajā gadījumā var iegūt ne tikai nekustamā īpašuma īpašnieki, bet arī viņu radinieki.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv