Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Līga Robežniece 11. jūlijā svinēja 43. dzimšanas dienu

© Privāts arhīvs

Dziedātāja un pasākumu organizatore Līga Robežniece 11. jūlijā svinēja 43. dzimšanas dienu. »Vakara Ziņas« sveic gaviļnieci svētkos un novēl daudz neaizmirstamu un spilgtu piedzīvojumu!

«Šoreiz savā jubilejā gribēju aizšmaukt no Latvijas, bet diemžēl neizdevās.

Man ir dzimšanas dienas sapnis, ko ceru kādreiz realizēt - apsēsties pie automašīnas stūres un aizbraukt pie katra drauga, kas man ir svarīgs, un saskandināt ar viņu sulas glāzi.

Tas būtu lielisks dzimšanas dienas kopsavilkums! Īsta enerģijas bumba! Esmu emociju cilvēks, kuru mantiskas lietas neinteresē. Mani var pārsteigt un novest līdz asarām vienā sekundē - ja tās ir negaidītas dziesmas vai negaidīts klauvējiens pie durvīm. Ja kaut kas mani ir aizkustinājis, to atcerēšos līdz kapa malai.

Reiz, kad gaidīju pasaulē nākam savu pirmo meitiņu Luīzi, vīrs Igors mani aizvizināja uz Vecāķu pludmali. Viņš vēl noteica, ka beidzamo reizi nosvinēsim manu jubileju divatā, jo pavisam drīz jau piedzims meitiņa. Izkāpusi no mašīnas, pa ceļam sastapu vienu radinieku, jau vēlāk kolēģi un tikai tad sapratu, ka man ir sarūpēts dzimšanas dienas pārsteigums. Kad nokļuvām līdz jahtai, tur mani jau gaidīja visi mani mīļie cilvēki. Tas bija tik spilgts un emocionāls notikums, ka likās - tūlīt arī sāksies dzemdības,» stāsta Līga Robežniece.