Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Skandāli

Kurusova vairs nav brīva! Tikai draugs pagadījies varen nervozs...

© F64

Atraktīvā, simpātiskā, eksotiskā paskata dejotāja Aleksandra Kurusova kopš savas nokļūšanas bulvārpreses prožektoru gaismā praktiski tā arī ne reizi nav pieķerta kopā ar kādu pretējā dzimuma pārstāvi. Nu viņai beidzot ir nopietns draugs – par to liecina gan abu publiski izrādītās simpātijas, gan laimīgās Sašas stāstītais.

Skaista, bet viena

Dejotāja Aleksandra Kurusova sabiedrībai plašāk kļuva zināma pirms trim gadiem, kad kopā ar dziedātāju Lauri Reiniku uzvarēja pašā pirmajā šovā «Dejo ar zvaigzni». Toreiz daudzi ieinteresējās par simpātiskās dejotājas personību, taču nekā skandaloza par viņu vēstāma nebija. Arī gaidīšana, «kad viņa ar Reiniku beidzot darīs to», beidzās bez rezultātiem – Saša palika atvērta sarunām, bet noslēgta privātās dzīves izpaušanai. Baumas bija dažādas, bet patiesība palika neapstrīdama – mūždien saulē vai solārijā iedegusī Kurusova palika bez savas otras pusītes un sabiedrībā rādījās tikai ar šova laikā iegūtajiem draugiem Reiniku, Mārtiņu Freimani un viņu kompāniju.

Beidzot pāris

Pēdējā laikā Kurusovai blakus manīts kāds ne mazāk par viņu iededzis vīrietis – tas ir telekompānijas LNT skaņu režisors Oskars Ostrovskis. Abi ir kopā jau kādu laiku, un, ja sākotnēji centās savas jūtas neizrādīt, tad nu nav ne mazāko šaubu, ka Kurusova ar Ostrovski ir pāris. Pagājušās nedēļas nogalē pāris apmeklēja pat divus pasākumus – vispirms «Kaļķu vārtos» notiekošo «Martini Party», bet pēc tam arī turpat netālu esošo kluba «Mad House» divu gadu pastāvēšanas ballīti. Martini ballītē »VZ« novēroja abu attiecību buķetes krāšņumu visā pilnībā – netrūka ne maigu apskāvienu, ne atklātu skūpstu. Kurusova vinnēja iespēju piedalīties improvizētajā bārmeņu konkursā, kurā balva bija daudzlitrīga alkohola pudele – lai meitene tur godam uzstātos, padomus viņai neliedza arī Ostrovskis. Diemžēl tie neizrādījās diez cik produktīvi – Kurusova nevinnēja.

Draugs sapsihojās

Diemžēl jauko priekšstatu par pāri sabojāja Ostrovska uzvedība – te viņš fotogrāfiem rādīja internacionāli saprotamo vidējā pirksta žestu, te centās kādu pat fiziski nostumt malā, te izpaudās citās aktivitātēs. »VZ« to novēroja gan «Martini Party», gan «Mad House» jubilejā. «Viņam viss kārtībā, viņš ir pilnīgi normāls cilvēks, tikai nav pieradis pie tik milzīgas fotogrāfu uzmanības,» savu draugu sarunā ar »VZ« centās attaisnot Kurusova. Izrādās, ka tieši viņa pierunājusi Ostrovski atnākt sev līdzi uz minētajiem pasākumiem. «Sākumā viss bija normāli, pat papozējām, bet tad sadusmojās, kad fotoobjektīvus jau sāka bāzt bezmaz sejā. Es jau pie tā esmu pieradusi, bet viņam tas bija par traku. Pieradīs, gan jau būs labi,» tā Saša.

Iepazinušies LNT

Līdz šim ar tik histērisku uzvedību izcēlies vien TV dīvas Baibas Sipenieces vīrs Gatis Gavars, tiesa, Ostrovskim līdz viņam vēl tāls ceļš ejams – šis vīrišķis nekad nav kautrējies izmantot necenzētus izteicienus un pat draudēt fotogrāfiem ar fizisku izrēķināšanos. No šā viedokļa raugoties, Ostrovska izstieptais vidējais pirksts un citas aktivitātes ir tādi nenozīmīgi ziediņi iespējamo odziņu aspektā.

Kā »VZ« pastāstīja Kurusova, ar Ostrovski viņa sapazinusies, strādājot LNT. Kā zināms, viņa šajā telekompānijā vada spēli «Lielais jautājums» (šobrīd tā līdz rudenim devusies atvaļinājumā), bet Ostrovskis strādā par skaņu režisoru. «Esam kādu laiciņu kopā, un mums viss ir labi!» »VZ« klāstīja acīmredzami laimīgā Saša. «Jā, bija man kāds laiciņš brīvs [no vīriešiem]: neesmu no tām, kas mētājas no viena džeka pie otra, mani ir grūti «nokoļīt» vai «nocopēt»,» smējās dejotāja. «Bet man tomēr liekas, ka tā ir daudz labāk nekā katru sestdienu vai svētdienu parādīties [sabiedrībā] ar citu puisi, vai ne?»