Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Veselība

Kas ir micelārā tehnoloģija un kāpēc tā ir laba ādai?

© Pixabay

Līdz ar pieaugošo urbanizāciju, piesārņojumu un vides pārmaiņām pasaulē, tiek meklēti veidi, kā saudzīgi, taču tajā pat laikā efektīvi, kopt ķermeņa ādu. Micelārā tehnoloģija šobrīd ir plaši izplatīta un iekļauta dažādu ķermeņa kopšanas līdzekļu klāstā. Tā palīdz atbrīvot ādu no netīrumiem vieglā, bet efektīvā veidā, vienlaikus nodrošinot maigu aprūpi arī jutīgai ādai.

Micelārās tehnoloģijas pamatā ir micellas, kas sastāv no ūdens un taukvielu saistošajām daļiņām un spēj nodrošināt ādas attīrīšanu. Tās aptver un viegli atbrīvo ādu no netīrumiem, dekoratīvās kosmētikas un citām nevēlamām vielām, atsvaidzinot un padarot ādu viegli kopjamu. Dove zīmola vadītāju Kertu-Kai Põldvere stāsta par micelārās tehnoloģijas pozitīvo ietekmi un ādu.

Ne tikai sejas ādas kopšanai

Micelārās tehnoloģijas vērtība slēpjas tajā, ka tā satur speciālus eļļas pilienus, kas ūdenī ir sadalīti sīkās daļiņās un spēj attīrīt ādu no netīrumiem. Un tā ne tikai rada brīnumus ātrā un efektīvā sejas ādas attīrīšanā - micelārā tehnoloģija ir piemērota arī dušas želejās, nekairinot un nesausinot ādu.

Ieguvumi visiem ādas tipiem

Skaistumkopšanas produkti, kuru pamatā ir micelārā tehnoloģija, ir maigi, tāpēc tos var izmantot cilvēki ar izteikti jutīgu ādu. Micellas apņem netīrumu daļiņas un savā veidā pievelk tās kā magnēts, attīrot ādu un nesausinot to. Kairinošās ziepes noskalo no ādas dabīgās eļļas un proteīnus, savukārt ķermeņa mazgāšana ar micelāro tehnoloģiju palīdz ādu no netīrumiem atbrīvot maigāk un saudzīgāk, tajā pat laikā mitrinot to ar dabīgām izejvielām.

Attīra no apkārtējās vides ietekmes

Dušas želeja ar micelāro tehnoloģiju ir radīta, lai mazinātu apkārtējās vides ietekmes, piesārņojuma un netīrumu ietekmi uz ādu, kas var bojāt, sausināt un kairināt to. Labākam rezultātam saputo dušas želeju un uzklāj putas uz ādas, noskalo ar siltu ūdeni un izbaudi maigu, tīru ādu.