\\Video
Komentāri / Ādažos noticis karavīru vienotības skrējiens
 

11 komentāri

JJoņs
 
Aizmirsāt piebilst ka Putinu visus izspiegoja! Hehehe : )))
6.oktobris 2017, 17:45 Atbildēt
mmaršals Laudons
 
asv valstele nariki ir nespēks nevis spēks, - ne jau velti te bariņš pentagopotas plukatu iemuka slēpties no satricinātajiem, apzagtajiem Irākas, Sīrijas, Lībijas u.c. arābiem..Uz ceļiem, asv mīžas, atcerieties, ka mēs jūs aizstāvam no arābiem..bet, varam arī to nedarīt..
6.oktobris 2017, 20:09 Atbildēt
NNATOVECis
 
Krievu kuču abortkucēni var aiz bailēm te smilkstēt, bet NATO trieciens ir drīzs un nenovēršams. Bet sākumā jūs paplosīs ukraiņi, arābi un irāņi.
8.oktobris 2017, 0:45 Atbildēt
kkacs
 
pajolzemes pender gasti
6.oktobris 2017, 21:17 Atbildēt
YYox
 
Kāds vēl Vienotības skrējiens? Vienotībai jau ir pienācis finišs! Jāsavāc zandales un jātinas!
7.oktobris 2017, 14:54 Atbildēt
kkaps
 
skrieniet maitas. visi pie manis.p_ri
7.oktobris 2017, 17:07 Atbildēt
xxLx
 
Citējot Albertu Einšteinu:
"Тот, кто довольно марширует под музыку в строю, уже заслужил мое презрение. Мозгом он был наделен по ошибке, ему вполне было бы достаточно и спинного мозга. С этим позором цивилизации должно быть покончено. Героизм по команде, бессмысленная жестокость и омерзительная бессмысленность, называющаяся патриотизмом — как сильно я ненавижу все это, какой низкой и подлой является война. Я предпочел бы быть разорванным на куски, чем быть частью этого грязного действа. Я убежден, что убийство под предлогом войны не перестает быть убийством."
7.oktobris 2017, 21:55 Atbildēt
NNeslāvs
 
Alberts Einšteins pārvaldīja vairākas čurku valodas, kurās arī pierakstīja savas pārdomas: Хөгжимд тоглох хүн аль хэдийн миний дургүйцлийг хүртэх ёстой байсан, алдаатай тархитай, нуруу нугасны хангалттай байсан, соёл иргэншлийн ичгүүрийг дуусгах ёстой "гэжээ." Эрх мэдэлтэй баатарлаг байдал, хэрцгий догшролтой, жигшүүртэй, эх оронч үзэл гэж нэрлэдэг - энэ бүгд хэр зэрэг довтолгоотой, дайн байлдаан, хэр зэрэг довтолгоонд өртдөгийг би үзэн ядаж байгаа нь энэ бохир үйлдлийн нэг хэсэг байхаасаа илүү салах болно. "Дайны шалтгааны улмаас хүн алсан гэдэг үг хүний амийг хороохгүй гэдэгт би итгэдэг.
8.oktobris 2017, 0:41 Atbildēt
xxLx
 
Citējot Albertu Einšteinu: "Nacionalitāte ir bērnu slimība. Cilvēces vēzis"
8.oktobris 2017, 2:49 Atbildēt
NNeslāvs
 
Citējot Vairu Vīķi Freibergu : "Būsim lepni par to, kas jau sasniegts, būsim godīgi, izvērtējot to, kas vēl sasniedzams! Bet nekad neslīgsim negatīvismā un bezcerībā, jo, to darot, mēs noliegtu gan paši sevi, gan savu valsti. Mēs tagad esam brīvi, un brīvība ir un paliek mūsu lielākā vērtība. Nenovērtēsim brīvību par zemu! Mūsu kļūdas ir mūsu pašu, bet mūsu sekmes arī ir tikai mūsu pašu. Mēs esam kungi savā dzimtajā zemē. Mums pašiem ir jāmāk sev likumus lemt un pār savu zemi valdīt."
8.oktobris 2017, 5:12 Atbildēt
KKas ir virālie aktīvisti jeb dusmīgie puikas?
 
Līdz šim uzskatījām, ka interneta melu kampaņas tiek rīkotas tikai organizēti. To spicē stāv kāds konkrēts «idejas tēvs», kas maksā par apmelošanas kampaņu. Taču «melu viļņus» var sarīkot arī atsevišķi aktīvisti, kas savu privāto ambīciju apmierināšanai (anarhisti, neonacisti u.c. – niknie puikas) pūš «pīlītes». Protams, šādas akcijas rīko arī «niknās meičas», tā sakot – uz savu roku gan tviterī, gan FB. Iemesls – iespēja justies svarīgām, ietekmīgām un sajust, ka publiskā doma izdomāto melu priekšā saļimst un rakstītajam notic. «Ir tik jautri noskatīties, kā visa valsts enerģiski uzknābā un uzlaiza melus, kurus es viņiem noberu priekšā pats. Visforšākais ir tas, ka manus izdomājumus ļoti daudzi uztver nopietni un tos apspriež pat politiķi,» smejas viens no «niknajiem čaļiem» jeb zviedru jaunietis Jēkabs (4). Viņš, piemēram, izdomāja «ziņu» par to, ka Zviedrijā plāno aizliegt vīriešus ar bārdām. Kādā parastas pirmdienas rītā šī safantazētā informācija Facebook izplatījās gaismas ātrumā. Autors apmeloja partijas «Feminisma iniciatīva» vadītāju Gudrunu Šīmani, ka viņa esot nākusi klajā ar oficiālu bārdas aizlieguma paziņojumu, jo bārda esot patriarhālisma simbols un tāpēc aizliedzama. Teksts tika ievietots satīriskajā «saitā» storkensnyheter (stārķa jaunumi). Ziņa bija melīga, taču izplatījās zibenīgi. Vairāki Twitter lietotāji nekavējās uzreiz nosaukt Gudrumu Šīmani par «idioti», un ap 400 Facebook klientu atbalstīja šo nostāju. Pati apmelotā persona īsti nesaprata, kas par lietu, un medijiem klusi taisnojās, ka nekad viņai neesot ienācis prātā «kādam aizliegt kopt savu bārdu»! Vairākums no retvītotājiem tā arī palika pie savas pārliecības, ka «Gudruna tomēr ir idiote», jo šai akcijai nebija pretreakcijas no apmelotās personas puses. Kā rīkoties šādos gadījumos, kad meli tiek uzcepti, izplatīti, «uzmaukti jums galvā» un publika smejas, rādot ar pirkstiem? Kliegt pretī? Nolīgt savu troļļu armiju?

- Kāpēc tu tā dari? – tika jautāts Jēkabam.

- Lai dzīve kļūtu jautrāka! - viņš moži atbildēja.

Protams, tīmekļa jokotāji zina, kuras tēmas aizies plašumā un tautu interesē. Feminisms un rasisms ir tikai dažas eksplozīvas sfēras, kas mēdz zibenīgi pārvērsties ugunsgrēkos. Piemēram, 2015. gadā Jakobs izdomāja «ziņu» par to, ka «23 gadus vecā feministe Klara Andersone uztver dzimumakta atteikumu kā izvarošanas mēģinājumu». Izlasīju šo (8.oktobris 2017, 12:17 Atbildēt