Atpakaļ uz nra.lv

Sieviete atklājusi praktisku veidu, kā īsā laikā atbrīvoties no saules apdeguma

tautaruna.lv 28.jūnijs 2018, 10:49
 
F64
Sieviete atklājusi praktisku veidu, kā nieka 30 minūšu laikā atbrīvoties no saules apdeguma.
Viss kas nepieciešams - mentola skūšanās putas.

Sindija Alena-Stjuarte no Teksasas norāda, ka viņa sauļojoties izmantojusi pretiedeguma krēmu, tomēr tāpat vienmēr apdegusi saulē.

Viņa mēģinājusi teju visu iespējamo, lai atbrīvotos no sāpēm un sarkanuma, bet tad ar praktisku padomu nāca klajā viņas vīramāte. Viss kas nepieciešams - mentola skūšanās putas.

Sieviete nolēmusi neturēt sveci zem pūra un par, kā viņa apgalvo, iedarbīgo metodu pastāstījusi sociālajā tīklā Facebook, pēc kā šī publikācija aizgājusi 'viral'.

''Vispirms, jānopērk mentola skūšanās putas. Tām obligāti jābūt putām un tajā jābūt mentolam,'' norāda teksasiete. ''Tad, putas jāuzklāj uz apdeguma. (..) Neieberzē to, vienkārši uzklāj uz ādas. Tās sāks noņemt karstumu, ko varēs just. Iespējams, varēs sajust arī niezi, bet tas ir labi! Tas nozīmē, ka notiek sadzīšana.''

Viņa apgalvo, ka nieka 30 minūšu laikā putas būs izšķīdušas un liksies sausas. ''Varētu būt, ka tev liksies nedaudz auksti. Vismaz uz apdegušajām ķermeņa daļām. Tā ir laba zīme,'' raksta Alena-Stjuarte. ''Tad, noskalojies remdenā vai aukstā dušā vai vannā. Tikai lai dabūtu nost atlikušās putas.''

Visbeidzot, ja tomēr vēl viss nav pārgājis, viņa iesaka to izdarīt vēlreiz nākamajā dienā un tad gan ''viss būs pazudis''.

Viņas publikācija, raksta sagatovošanas brīdī, saņēmusi 41 000 Like un guvusi 222 646 Share.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:52

Jaunākās diskusijas