Šodien es vēlos parunāt par modernākajiem pāriem. “Viena galva tas ir labi, bet divas – vēl  labāk” – šis teiciens precīzi raksturo šā raksta varoņus.

Taču ir dabiski būt naivam, domājot, ka visi zvaigžņu pāri ģērbjas paši, visbiežāk pie viņu izgājieniem strādā stilistu komanda. Tāpēc iesaku iekārtoties ērti un iedvesmoties no mūsdienu stilīgāko pāru tēliem.

Džastins un Heilija Bīberi

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Šim pārim pienācis laiks uzsākt modes kursu “kā izskatīties par miljons dolāriem sporta tērpā un kedās” - es iedomājos, cik daudz cilvēku būtu gatavi šos kursus apmeklēt. Zvaigžņu pāra tērpi tiek apspriesti gandrīz katru nedēļu. Kas man viņos patīk visvairāk? Tas, lūk, ka no malas izskatās, ka viņi par savu tēlu nemaz īpaši nesatraucas un saģērbjas pāris minūtes pirms došanās ārā. Bet kā stiliste, es zinu, ka šādi tēli ir visgrūtākie.

Rianna un A$AP Rokijs

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Viens no mūsu laika stilīgākajiem pāriem. Viņu apbrīnojamais stils ir piesūcināts ne tikai ar kopīgiem tēliem, bet arī ar katru viņu klipu, ierakstu Instagram vai došanos uz pasākumu. Un RiRi "grūtnieces" modīgie tēli kļuva par atsevišķu informatīvo kategoriju: dziedātāja ne tikai nekautrējās, bet gan izaicinoši uzsvēra savu vēderu, valkāja apspīlētas minikleitas un caurspīdīgus apģērbus, kā arī vizuāli slavēja grūtniecību. Pateicoties viņas tēliem, medijos aizsākās aktīva diskusija par to, kā principā var izskatīties grūtniece un kas šādā statusā ir “piemērots”. Daudzas sievietes rakstīja pateicības vārdus Riannai, kura iedvesmoja viņas paskatīties uz savu mainīgo ķermeni no jauna un nekautrēties uzpucēties visus deviņus mēnešus.

Kerolīna Besete-Kenedija un Džons Kenedijs jaunākais

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Viens no 90. gadu stilīgākajiem pāriem. Esmu pārliecināta, ka attiecības starp Kerolīnu un Džonu būtu turpinājušās līdz pat šai dienai, ja ne briesmīgā lidmašīnas avārija 1999. gadā. 1999. gadā Atlantijas okeānā ietriecās privāta lidmašīna, kurā atradās 38 gadus vecais Džons un 33 gadus vecā Kerolīna. Kenediju ģimene kļuva par īstu paraugu ne tikai attiecību veidošanā, bet arī pierādīja, kāpēc nevajadzētu baidīties no pašizpausmes. Kamēr Džons arvien biežāk parādījās striktos smokingos, Kerolīna nekautrējās pozēt košās šallēs, brīvos džinsos un puspogātos kreklos. Un ģimenes nedēļas nogalēs Džons atbalstīja savu mīļoto un izbaudīja braukšanu ar jahtu lielizmēra sporta kreklos un kokvilnas šortos.

Džeisons Steitems un Rozija Hantingtona-Vitlija

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Skatoties uz Džeisona Steitema un Rozijas Hantingtones-Vitlijas tēliem, varu droši teikt, ka viņi varētu spēlēt galvenās lomas jaunajā Bonda filmā. Viņš pastāvīgi ir nevainojami pieguļošos uzvalkos, viņa - seksīgās vakarkleitās.

Kāpēc ne, piemēram, spiegu pāri?

Viņu stils vienmēr ir ļoti elegants un bez liekiem akcentiem, taču ne mazāk moderns.

Bella Hadida un Marks Kalmans

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Viņu pāra stils ir tik harmonisks, ka ir patīkami apskatīt viņu kopīgos rezultātus. Un tas viss tāpēc, ka viņi abi ir ļoti cieši saistīti ar modi. Bella ir supermodele, bet Marks ir mākslas direktors.

Viņu izskats ir piesātināts ar vintage estētiku ar sportiskiem elementiem. Hadidas ekscentriskais stils kļuva vēl ekscentriskāks pēc iepazīšanās ar Marku.

Viņi abi apvieno drēbes tā, it kā uzliktu kaviāru uz Lay's kartupeļu čipsiem un šī kombinācija ir garšīgākais ēdiens uz pasaules.

Pamela Andersone un Tomijs Lī

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Pamela Andersone un Tomijs Lī iepazinās ballītē par godu Jaunajam, 1995.gadam, Losandželosas klubā Sanctuary. "Viņš pienāca, satvēra mani un nolaizīja manu seju," vēlāk Pamela atcerējās intervijā žurnālam Movieline. Viņu pāra kopīgais stils bija 100% piesātināts ar seksu un kaisli. Šis pāris piesaistīja uzmanību ar katru savu iznācienu. Kopā viņi ceļoja pa Holivudu visdrosmīgākajos tērpos. Lī valkāja ādas bikses, bet Andersone - minisvārkus un dziļa izgriezuma kleitas. Viens no viņu labākajiem kopīgajiem tēliem bija MTV Video Music Awards 1999. gadā: Tomijs bija Burberry trencī, bet Pamela pūkainā rozā cepurē, baltā korsetē un caurspīdīgās biksēs, kas izšūtas ar fliteriem.

Vincents Kasels un Tīna Kunaki

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Tīnas Kunaki ceļš uz atpazīstamību pasaulē bija ērkšķains: naids no Kasela-Belluči pāra faniem, PR apsūdzības, daudz negatīvisma internetā un citas nepatīkamas interneta laikmeta sekas. Tiesa, tagad tas viss ir pagātnē un ne tikai fani apbrīno modeli, bet arī modes prese.

Vincenta stils vienmēr ir ļoti eleganti klasisks, bez īpašiem eksperimentiem. Bet Tīna pārī noteikti ir atbildīga par tendenču esamību un radošumu.

Keita Mosa un Džonijs Deps

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Viens no spilgtākajiem deviņdesmito gadu pāriem bija Keitas Mosas un Džonija Depa savienība. No 1994. līdz 1998. gadam viņi piedzīvoja kaislīgu un vētrainu romantiku. Rolling Stone un Vanity Fair bija sajūsmā par pāri. Viņi ātri tika atzīti par "desmitgades pāri". Pāra emocionālā uzvedība tikai veicināja interesi - Deps sadauzīja viesnīcas istabas, Mosa sevi dēvēja par "Keitu Depu", viņi mēģināja mīlēties restorānā tieši strīda vidū (lai gan tas, visticamāk, ir mīts). Un tas tikai - īsumā.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv