Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kas gan tā par līgošanu bez viena alus vai miestiņa!

© depositphotos.com

3.lapa

Skorpions - melnais alus

Pats tumšākais no aliem, pati tumšākā zodiaka zīme. Biezs un dziļš kā purva akacis, tikpat vilinošs un bīstams; melns kā pērkona negaisa mākonis - sprāgs laukā belziens vai aizies ducināt tālāk? Skorpions neatzīst grūtības - viņš meklē cēloni un likvidē to. Viņam ir dzelzs izturība; bezdarbība viņu nomāc, neveiksmes padara traku, vara - iedvesmo.

Melnais alus ir gards, bet viltīgs, gluži kā pats Skorpions, ar to jāmāk apieties un jābūt uzmanīgam! Dedzinātais iesals piešķir melnajam alum ne tikai dziļu, piesātinātu toni, bet arī smalkas garšas nianses, kādu nav citos alus veidos. Ko tur var sagaršot? Ko nu kurš! Cits šokolādi un kafijas notis, cits - pekles uguņu ogles un dūmus. Melnais alus ir raksturā stiprs dzēriens, kas stipros padara vēl stiprākus, bet vājos nesaudzē un atstāj kaunpilni saļimušus. Ne katrai dūšai melnais alus ir pa spēkam, tāpat kā kaislīgais, mistiskais Skorpions!

Strēlnieks - alus kokteiļi

Strēlnieks šauj tālu. Viņam allaž patīk apgūt ko jaunu, un, visticamāk, viņa mīļākā virtuve nemaz neaprobežojas ar dzimto kotleti vai pelēkajiem zirņiem. Strēlnieks ceļo, piedzīvo, piedalās un tāpēc ilgi saglabā jaunību, jo interesējas par dzīvi un cilvēkiem. Tāpēc piešķiram viņam alus kokteili! Alus kokteiļi kļūst arvien populārāki visā pasaulē. Cilvēku izdomai un eksperimentēšanas kārei nav robežu. Alus kokteiļos galvenais ingredients, protams, ir un paliek alus, taču tam mēdz pievienot visneiedomājamākās sastāvdaļas un veidot visdažādākās kombinācijas! Pikantuma cienītāji, piemēram, var gatavot alus kokteili ar seleriju sāli, čili pulveri, laima sulu un Vorčesteras mērci, klasikas cienītāji - baudīt portera un šampanieša kokteili, romantiķi malkos alu ar saldenu limonādi, laimu un piparmētru lapiņu skaistumam.

Atkarībā no pievienotajām sastāvdaļām arī prāts griež neprātīgus karuseļus. Un Strēlniekam tik ļoti patīk stāstīt dzirkstošus piedzīvojumu stāstus! Tas, vai tie patiesi notikuši, taču nav nemaz tik svarīgi, galvenais, ka Strēlnieks, gluži kā raibs kokteilis, spēj gan prātu sajaukt, gan skurbināt un aizraut, atklājot jaunas, neredzētas pasaules un piešķirot dzīvei svētku spilgtumu.

Mežāzis - ledus alus

Salts un rūgtens - tāds šķietami ir gan Mežāzis, gan ledus alus. Tomēr, lai arī nereti mēdz radīt sausiņa vai cietēja iespaidu, sirdī Mežāzis ir maigs, turklāt, kaut bubinot, labprāt uzņemsies aprūpēt, satīrīt, palīdzēt. Viņa «sausums» lieti noder pasākumu gatavošanas procesā - bez emocijām, atmetot visu lieko, Mežāzis būs padomājis par visu un visiem, nekas un neviens aizmirsts netiks. Ledus alus arīdzan nav pretenciozs, tomēr ir lielisks vasarā pie karstas, tikko grilētas gaļas. Tas tieši jādzer diezgan stipri atdzesēts, lai izgaršotu un izbaudītu tā īpatnējo rūgtumiņu, kas nemaz nav nepatīkams! Mežāzi iepazīstot, atklājas lielisks cilvēks, kurā mīt arī krietna deva vasaras vakara romantikas. Sasaldēšana nereti ļauj ieraudzīt pavisam citas šķautnes - kā ūdens piliens, kas pārvēršas sniegpārslā. Un karsta sirds jau visos mūsos trīs.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā