Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Izklaide

Šakira pastāsta, kāpēc viņa nav filmas "Bārbija” cienītāja

© Pixabay

Pirmdien publicētajā intervijā izdevumam "Allure” kolumbiešu popdziedātāja dalījās ar ne tik spožu skatījumu uz Grētas Gērvigas atzinību guvušo filmu "Bārbija”.

"Mani dēli to absolūti ienīda. Viņi juta, ka tiek novājināti,” viņa sacīja, atsaucoties uz dēliem Milānu (11) un Sašu (9) no viņas bijušā drauga Žerāra Pikē. "Un es zināmā mērā piekrītu," piebilst Šakira.

Trīskārtējā "Grammy” balvas ieguvēja sacīja, ka vēlas, lai viņas dēli “jūtas spēcīgi [vienlaikus] cienot sievietes”, kas, viņasprāt, “Bārbijā” netika pietiekami attēlots. "Man patīk popkultūra, kad tā mēģina dot iespējas sievietēm, nelaupot vīriešiem iespēju būt vīriešiem," sacīja Šakira.

“Es ticu, ka jādod sievietēm visi instrumenti un pārliecība, ka mēs varam to visu izdarīt, nezaudējot savu būtību, nezaudējot savu sievišķību. Es domāju, ka vīriešiem ir kāds mērķis sabiedrībā un sievietēm ir cits mērķis. Mēs papildinām viens otru, un šo saikni nevajadzētu pazaudēt.”

Pagājušā gada jūlijā “Bārbija” iznāca uz ekrāniem, saņemot kritiķu atzinību, un bija milzīgs hits, kas visā pasaulē iekasēja vairāk nekā vienu miljardu dolāru. Filma kopumā ieguva arī astoņas ASV Kinoakadēmijas balvas nominācijas.

Neskatoties uz “Bārbijas” saņemtajām atzinībām, ir parādījušās arī vairākas kritiskas balsis.