Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

Karjera stabilā uzņēmumā "Rīgas satiksme"

© F64

RP SIA Rīgas satiksme (turpmāk Rīgas satiksme) sniedz sabiedriskā transporta pakalpojumus, apsaimnieko pašvaldības autostāvvietas un iznomā transportlīdzekļus, kā arī veic vienota maršrutu tīkla uzraudzīšanu. Nodrošinot darbības virzienu izpildi, uzņēmumā strādā vairāk nekā 4100 darbinieku astoņās nozarēs.

Rīgas satiksme kā darba devējs gaida lojālu, motivētu un ražīgu darbinieku. Šādus darbiniekus atrast nav viegli, tāpēc uzņēmums tādus veido pats. Piemēram, rūpējoties par savu darbinieku izglītošanu. Gan uzsākot darbu, gan arī turpmāk darbiniekiem nodrošina apmācības darba vietā. Darbiniekus nosūta uz profesionālās pilnveides kursiem, lai paaugstinātu profesionālo kvalifikāciju un prasmes.

Jau vēsturiski Rīgas satiksmes teritorijā izveidotas sporta zāles, un, domājot par darbinieku veselību un spēku atjaunošanos, nodrošina iespēju brīvajā laikā apmeklēt sporta zāli. Tiek rīkotas iekšējās sacensības dažādos sporta veidos (volejbols, novuss u.c.).

Rīgas satiksmē 2016. gadā ieviesta Darbinieku motivācijas sistēma (DaMoS), kas ļauj darbiniekiem izvēlieties savām vajadzībām atbilstošus labumus - faktiski tas ir elektronisks preču, pakalpojumu un pabalstu katalogs. Šī ir unikāla sistēma un tiek veidota, novērtējot to, ka katrs uzņēmuma darbinieks ir vērtība un katram ir savas atšķirīgās vajadzības. Šī sistēma ir ļoti elastīga, ar daudzveidīgiem piedāvājumiem. Darbiniekam atbilstoši viņa pienesumam uzņēmumā gada griezumā tiek piešķirti punkti jeb DaMoS nauda, par ko var izvēlēties sev vēlamos labumus no kataloga. Var izvēlēties veselības apdrošināšanas polises, presi, kultūras pasākumus un citus labumus.

Rīgas satiksmes aktuālās vakances ērti apskatīt interneta mājaslapā www.rigassatiksme.lv. Aicinām arī sekot līdzi aktuālajai informācijai sociālajos tīklos facebook un draugiem.lv, kā arī par jaunumiem ērti uzzināt, braucot sabiedriskajā transportā, kur uz monitoriem izvietota aktuālā informācija, tajā skaitā par vakancēm.

Plašāku informāciju iespējams uzzināt, zvanot uz tālr. nr. 67104751 vai ierodoties Personāla pārvaldības daļā Vestienas ielā 35 Rīgā, 125. kabinetā.

***

Aktuālās vakances:

• transporta biļešu kontrolieris;

• autostāvvietu kontrolieris;

• feldšeris;

• trolejbusu manevru vadītājs;

• autobusu vadītājs (nepieciešamības gadījumā apmācām D kategorijai);

• autobusu manevru vadītājs;

• elektrotīklu dispečera palīgs;

• SEI elektromontieris;

• transportlīdzekļa vadītājs (B / CE / DE kategorija);

• elektrotīklu dispečera palīgs.