Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Latvijā

Mājaslapa "Neredzama pasaule" brīdina: Mūsu mājas lapa ir klonēta un ierauta krāpniecības shēmā

© ekrānšāviņš

Mēs, Neredzama pasaule vēlamies pievērst sabiedrības uzmanību ļaunprātīgai darbībai, kas tiek veikta mūsu vārdā. Šobrīd ir konstatēts, ka mūsu oficiālā mājaslapa ir klonēta un tiek izmantota krāpnieciskos nolūkos. Informāciju mēs jau nosūtījām FB un visiem medijiem, ziņo mājaslapas administratori.

Krāpnieki ir izveidojuši viltus mājaslapu, kas neatšķiras no mūsu oficiālās mājaslapas. Viņi ir publicējuši konkursu un izmantojuši mūsu nosaukumu, lai iegūtu cilvēku personas datus. Šāda veida darbība ir krāpnieciska un nelikumīga.

2024. gadā 23. aprīlī mēs konstatējām, ka mūsu oficiālā mājaslapa ir klonēta, un tā tiek izmantota krāpnieciskos nolūkos.2024. gadā 25. aprīlī mēs apstiprinājām, ka mūsu uzņēmuma logo tika dzēsts no identificētā viltus profila. Papildus tam, mēs pievienojam fotogrāfijas, kas apliecina, ka mūsu profils tika izmantots krāpnieciskajos nolūkos.

Mēs stingri nosodām šo negodīgo rīcību un aicinām visus iedzīvotājus būt uzmanīgiem, ja saņem šāda veida aicinājumus vai piedāvājumus no mūsu nosaukuma, jo mūsu oficiālās komunikācijas kanāli ir ierobežoti.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs nekad neaicinām jūs piedalīties konkursos, kas prasa jūsu personas datus, un nekad neprasām jums sniegt jūsu privāto informāciju, piemēram, paroles vai finanšu datus, tiešsaistē.

Ja jums ir aizdomas par krāpniecisko darbību, kas saistīta ar mūsu nosaukumu vai mūsu mājaslapu, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums, izmantojot oficiālos saziņas kanālus.

Mēs sadarbosimies ar atbilstošajām iestādēm, lai šādu nelikumīgu darbību pārtrauktu un nodrošinātu mūsu apmeklētāju un abonētāju drošību un uzticamību."