Pirmdiena, 20.maijs

redeem Salvis, Selva, Venta

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Aktuāli! Kur valstī turpinās ceļu remontdarbi un iespējami sastrēgumi?

© Emīls Desjatņikovs, F64 Photo Agency

3.lapa

Valstī plašākie remontdarbi ir uz reģionālā autoceļa Augšlīgatne-Skrīveri (P32) no Madlienas līdz Skrīveriem, kur ir 14 luksoforu posmi, to izbraukšana prasa 45 minūtes.

Uz reģionālā autoceļa Rēzekne-Gulbene (P36) remontdarbi un ceļš no Rēzeknes apvedceļa līdz Dricāniem prasa stundu, jo ir seši luksoforu posmi un vēl 3 m platuma ierobežojums no Rēzeknes līdz Audriņiem.

Lielākie satiksmes ierobežojumi Latgalē:

  • uz autoceļa Krāslava-Preiļi-Madona (P62) posmā no Bašķiem līdz Preiļiem ir astoņi luksoforu posmi; tiem, kas dodas no Rīgas uz Aglonu vai otrādi, iesakām izmantot Daugavpils šoseju (A6), autoceļu Višķi-Nīcgale (P64) un Rēzeknes-Daugavpils ceļu (A13);
  • pusstundu prasa arī šī paša ceļa (P62) posms no Steķiem līdz Atašienes krustojumam (A12) ar diviem luksoforu posmiem;
  • pusstunda ceļā paies no Pušmucovas līdz Ludzai (P49) ar trim luksoforu posmiem; no trešdienas, slēgta satiksme posmā no pagrieziena uz Deglavu līdz pieturvietai "Blonti". Apbraucamais ceļš caur Blontiem pa valsts vietējiem ceļiem Malzūbi-Istalsna-Perekļi (V506), Seļekova-Degļova-Goliševa (V507) un pašvaldības ceļu.
  • četri luksoforu posmi un vairāk nekā pusstunda ceļā arī remontposmā no pagrieziena uz Madonu pie Varakļāniem līdz Viļāniem, bet divi luksoforu posmi starp Rēzekni un Ludzu (A12);
  • satiksme pāri Daugavai uz Daugavpils apvedceļa (A14) tiek organizēta ar luksoforiem.
Turpinājumu lasi nākamajā lapā