Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Pasaulē

Meitenei, kura notievēja par 76 kilogramiem, pēkšņi mainījusies kāda ķermeņa daļa - ārsti nevar rast izskaidrojumu

© Pixabay.com

24 gadus vecā Natālija Džordžija, pateicoties smagiem treniņiem un diētai, zaudēja ievērojami daudz svara - iepriekš meitene svēra 136 kilogramus, bet viņai izdevās sasniegt 60 kilogramu atzīmi. Taču blaknes - ādas nokarāšanos - nācās likvidēt ķirurģiski. Meitene ar savu tievēšanas stāstu dalījās vietnē “TikTok”.

Ādas nokarāšanās pēc tik dramatiska svara zaudējuma nav nekas neparasts, ko nevar teikt par to, ka viņai samazinājās kājas izmērs. “Sverot 136 kilogramus, man bija 43 kājas izmērs. Tagad, kad sveru aptuveni 60 kilogramus, es nēsāju 39 izmēra apavus,” viņa teica savā “Tiktok” video.

Meitene piebilda, ka šis ir labākais bonuss no svara zaudēšanas, jo tagad viņa var ietaupīt uz apavu iegādi. Tā kādreizējais izmērs tika pārdots ne visos veikalos, bija nepieciešams šūt kurpes pēc pasūtījuma. Starp citu, izmaiņas pārsteidza ne tikai Natāliju, bet arī viņas ārstu. Meitenei ir ne tikai sarucis pēdas izmērs, bet tagad uz viņas ķermeņa aug arī daudz mazāk apmatojuma, lai gan hormonu testu rezultāti ir gandrīz tādi paši kā pirms notievēšanas.