Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Pasaulē

Bijušais smagā svara čempions Maiks Taisons cīnīsies ar "YouTube" zvaigzni

© Pixabay

Dzelzs Maiks atgriežas ringā! Šovasar gaidāms boksa mačs, 58 gadus vecajam Maikam Taisonam izaicinot "YouTube" zvaigzni Džeiku Polu. Par spīti 30 gadus lielajai vecuma atšķirībai, boksa mačs 20. jūlijā norisināsies "AT&T” stadionā Ārlingtonas pilsētā Teksasā.

Pasākums tiks straumēts "Netflix", par ko pērnā gada novembrī tika noslēgta vienošanās ar uzņēmumu "Most Valuable Promotions” (MVP).

"Džeiks Pols pret Maiku Taisonu ir sapnis, kas notiek reizi mūžā, un es paredzu, ka tas būs visvairāk skatītais boksa notikums mūsdienu boksa vēsturē," teikts MVP līdzdibinātāja Nakisa Bidariana paziņojumā.

Pols (9-1, 6 KO) ir pārspējis bijušās UFC zvaigznes Neitu Diasu, Andersonu Silvu un Taironu Vudliju. Džeiks Pols kļuva par profesionāli pirms četriem gadiem, izceļoties ar nokautiem pirmajos raundos pret Andrē Augustu un Raienu Burlendu.

Taisons, neapšaubāms smagā svara čempions no 1987. līdz 1990. gadam, pēdējo reizi cīnījās neizšķirti pret Roju Džounsu 2020. gada boksa mačā. Iespējams, vienam no visu laiku visvairāk bijātajiem bokseriem Taisonam būs 58 gadi, kad viņš šovasar tiksies ar 27 gadus veco Polu.