Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Pasaulē

Slepkavība Vācijā: krieviete ar savu vīru miesnieku nogalina ukrainieti, lai nolaupītu viņas bērnu

© Pixabay.com

Vācijā aizdomās par 27 gadus vecas ukrainietes slepkavību un viņas bērna nolaupīšanu aizturēts kāds precēts pāris, raksta izdevums Focus.

Parādījušās jaunas detaļas par 27 gadus vecas ukrainietes slepkavību, kas notika Hokenheimā, Vācijā. Galvenie aizdomās turamie ir precēts pāris, un izmeklēšana uzskata, ka noziegumu viņi plānojuši jau ilgu laiku.

Iepriekš tika ziņots, ka lietas ietvaros aizturēti divi krievu vīrieši, tomēr izrādījās, ka aizturēts precēts pāris - 43 un 44 gadus veci. Sieviete patiešām ir krieviete, bet viņas vīrs ir vācietis, kurš strādāja par miesnieku.

Abi tika arestēti 13. martā, un tikai dienu vēlāk viņi stājās tiesas priekšā un tika apcietināti. Policija atrada arī nogalinātas ukrainietes 5 nedēļas veco bērnu, kas nodots sociālā dienesta aprūpē.

Par to, kā jaunā māte tika nogalināta, netiek ziņots. Ir zināms, ka viņas ķermeni ar vardarbības pazīmēm kāds garāmgājējs atrada netālu no Reinas upes Hokenheimā. Drīz vien bērns tika atrasts kaimiņpilsētā.

Izmeklēšanai ir aizdomas, ka pāris slepkavībai gatavojies jau ilgu laiku. Pēc draugu stāstītā, vēl decembrī viņi sāka stāstīt, ka gaida ģimenes pieaugumu un dzemdības plānotas septembrī.

"Vīrs lepni rādīja bērnu rozā cepurīti. Tas mani pārsteidza, jo viņa sieva neizskatījās stāvoklī. Taču es tik un tā negaidīju, ka viņi pastrādās tādu noziegumu. Pāris bija ļoti pieklājīgs un jauks,” teica šīs ģimenes draugs. Viņš precizēja, ka šim pārim jau ir trīs dēli.

51 gadu vecā nogalinātās ukrainietes māte vēl nav atrasta, un izmeklēšanai ir aizdomas, ka arī viņa varētu būt arī noziedznieku upuris.