Pirmdiena, 20.maijs

redeem Salvis, Selva, Venta

arrow_downwardPOSITIVUS 2010

Positivus festivāla programmu papildina SAINt JHN, EarthGang, Ari Lennox, Georgia, Yves Tumor & Its band, Black Midi, FLOHIO, Working Men's Club, JC Stewart un Beissoul & Einius, pievienojoties jau iepriekš izziņotajiem A$AP Rocky, James Blake un Of Monsters and Men.
26.feb 2020 Portāls nra.lv
2020. gada vasarā 17. un 18.jūlijā notiks jau 14. Positivus Festivāls Salacgrīvā, kas divu dienu garumā pulcēs tūkstošus mūzikas un mākslas festivāla apmeklētājus no visas Baltijas un citām valstīm. Pirmās biļetes “FAN TICKETS” uz festivālu par īpaši izdevīgo cenu tirdzniecībā būs pieejamas ierobežotu laiku no 10. līdz 25. oktobrim.
7.okt 2019 Portāls nra.lv
Aktieri un radio personības Kaspars Breidaks un Arturs Krūzkops festivāla «Positivus» laikā baudīja kārtīgu vīru atpūtu, sievas atstājot mājās un radio pienākumus atliekot maliņā.
5.aug 2019 Lauma Lapsa
Arī nākamajā gadā festivāls "Positivus" notiks divas dienas, informēja festivāla rīkotājs Ģirts Majors.
29.jūl 2019 Ziņu aģentūra LETA
Šajā nedēļas nogalē notikušo festivālu "Positivus" apmeklēja 15 000 cilvēku, sacīja festivāla rīkotājs Ģirts Majors.
28.jūl 2019 Ziņu aģentūra LETA
Piektdien un sestdien Salacgrīvā norisinājās festivāls "Positivus", kur kā galvenie mākslinieki uz festivāla lielajām skatuvēm uzstājās grupas "Disclosure", "The 1975", "Underworld" un "Royal Blood".
28.jūl 2019
Šodien Salacgrīvā noslēgsies mūzikas festivāls "Positivus", un kā pēdējie uz galvenās skatuves šodien kāps britu elektroniskās mūzikas grupa "Underworld".Festivāla "Positivus" apmeklētājiem ir pieejama telšu pilsētiņa. Apmeklētāju ērtībām telšu pilsētiņā pieejama mantu glabātuve, kā arī iespējama uzlādēt telefonu. Telšu pilsētiņā darbojas arī dušas, kurās uzstādītas atsevišķas kabīnes.
27.jūl 2019
Valsts policija (VP) Salacgrīvā festivāla "Positivus" laikā sākusi vairākas administratīvās lietvedības par narkotiku lietošanu un vienu kriminālprocesu par narkotiku glabāšanu, skaidroja VP.
27.jūl 2019 Ziņu aģentūra LETA
Šodien Salacgrīvā noslēgsies mūzikas festivāls "Positivus", un kā pēdējie uz galvenās skatuves šodien kāps britu elektroniskās mūzikas grupa "Underworld", informē festivāla organizatori.
27.jūl 2019 Ziņu aģentūra LETA
Šodien un rīt Salacgrīvā norisinās festivāls "Positivus", kur kā galvenie mākslinieki uz festivāla lielajām skatuvēm uzstāsies grupas "Disclosure", "The 1975", "Underworld" un "Royal Blood".
26.jūl 2019
Ceļā no Rīgas uz Salacgrīvā notiekošo mūzikas festivālu "Positivus" ir izveidojušies gan būtiski sastrēgumi, gan arī notikušas vismaz divas autoavārijas.
26.jūl 2019 Ziņu aģentūra LETA
Šodien un rīt Salacgrīvā norisināsies festivāls "Positivus", kur kā galvenie mākslinieki uz festivāla lielajām skatuvēm uzstāsies grupas "Disclosure", "The 1975", "Underworld" un "Royal Blood".
26.jūl 2019 Portāls nra.lv
Šajā nedēļas nogalē sagaidīts viens no populārākajiem vasaras mūzikas festivāliem, “Positivus”, kas tradicionāli pulcē vairāk nekā 20 tūkstošus cilvēku. Jo īpaši iepriecinošas ir ne tikai mūzikas grupas un mākslinieki, īpašie pasākumi un izklaides, bet arī meteorologu prognozes.
25.jūl 2019 Portāls nra.lv
Jau rīt, 24. jūlijā, tirdzniecības centrā Alfa sāks darboties Positivus oficiālais apročošanas punkts. Festivāla apmeklētājiem tiks piedāvāta iespēja laicīgi apmainīt 2 DIENU biļetes pret ieejas aprocēm, tādējādi nestāvot rindās un atvieglojot plūsmu pie festivāla ieejas. Aproces Alfā būs iespējams apmainīt arī ceturtdien un piektdien (25. un 26. jūlijā). Katram biļetes īpašniekam pēc savas aproces jāierodas personīgi, jo tās uzreiz tiks apliktas ap roku!
23.jūl 2019 Portāls nra.lv
Ap šo laiku jau 13 gadu var izmantot šablonisko teicienu, ka šonedēļ visi mūzikas mīļotāju ceļi vedīs uz Salacgrīvu. Taču tā arī būs, jo 26. un 27. jūlijā Zvejnieku parkā atkal risināsies festivāls Positivus. Tā vadībā joprojām ir Ģirts Majors, kompānijas Positivus Music šefs – arī šajā jomā bez izmaiņām.
22.jūl 2019 Sandris Vanzovičs
Šogad no 26. līdz 27. jūlijam labas mūzikas un atpūtas cienītāji jau 13. reizi pulcēsies Salacgrīvā, lai jūras un mežu ieskautajā Zvejnieku parkā baudītu neaizmirstamu festivāla pieredzi.
20.mai 2019 Portāls nra.lv
Britu rokgrupas duets Royal Blood, kas ir saņēmuši tādus apbalvojumus kā “Labākā Britu grupa” un Mercury balvas nomināciju kā “Gada labākais albums” līdztekus daudziem lielajiem festivāliem Eiropā papildina arī Positivus festivāla programmu un pievienojas jau izziņotajiem The 1975, Disclosure Dj set, Underworld un daudziem citiem māksliniekiem. Positivus festivāls notiks 26. un 27. jūlijā. Biļetes šogad ir ievērojami pieejamākas un nopērkamas www.positivusfestival.com un Biļešu Serviss tīklā.
26.apr 2019 Portāls nra.lv
Britu elektronikas zvaigznes Underworld, kuri šogad svin 25 gadu jubileju, papildina Positivus festivāla programmu pievienojoties jau izziņotajai šī brīža karstākajai britu rokgrupai The 1975 un austrāļu grupai Cut Copy. Positivus festivāls jau trīspadsmito reizi šovasar notiks 26. un 27. jūlijā Salacgrīvas Zvejnieku parkā.
1.feb 2019 Portāls nra.lv
The 1975 un Cut Copy ir pirmie mākslinieki, kuri uzstāsies 13. Positivus festivālā. Festivāls norisināsies nākamajā vasarā 26. un 27. jūlijā, piepildot Salacgrīvas iemīļoto Zvejnieku parku ar neaizmirstamiem pasaules mēroga zvaigžņu, aktuālāko Baltijas grupu un spilgtu jauno talantu koncertiem. Pirmās biļetes uz festivālu par īpaši izdevīgo “Early Bird” cenu tirdzniecībā būs pieejamas tikai no šodienas 13. decembra līdz 22. decembrim.
13.dec 2018 Portāls nra.lv
Salacgrīvas novada pašvaldība nākamajā gadā plāno sākt Zvejnieku parka estrādes pārbūvi un apkārtnes sakārtošanu.
20.sep 2018 Ziņu aģentūra LETA