Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Šovbiznesa zvaigzne Magone: Kad strādāju fermā, izskats nesatrauca!

© Oksana Džadana/ F64 photo agency

TV šovu zvaigzne Magone Šutoviene savas dzejas grāmatas «Magoņu čuksti» atvēršanas svētkos priecēja klātesošos ar vizuālām pārvērtībām, kā arī atrādīja lielo grūtnieces vēderiņu.

Jābūt sievišķīgai, koptai, solīdai un pieklājīgai

«Manas jaunās kleitas autore un dizainere ir mana krustdēla un viņa māsas brālīša mammīte Ilona, kas ir oficiālā brīvmāksliniece. Viņa darbojas dažādos projektos. Viņa šuj ne tikai man, bet arī citiem. Es jau viņai esmu kā zelta VIP klients - draugs un ģimenes loceklis vienā personā. Ilona šo tērpu veidoja, iedvesmu smeļot no manām dzejas rindām. Protams, ka publiskā telpa un vide prasa arī attiecīgu izskatu. Nevaru vairs nēsāt bizīti, kā tad, kad piedalījos TV šovā «Saimnieks meklē sievu». Tagad ir cits līmenis, jo uz mani cilvēki skatās katru dienu. Šobrīd jaunais televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» projekts - realitātes šovs «Slavenības. Bez filtra» ies līdz vasarai. Tiek plānota arī šā šova trešā daļa. Ja es palikšu šajā projektā, tad manai dzīvei un izskatam TV skatītāji sekos līdzi gada garumā. Nu jau ir stingrāk jāpiedomā, kā izskatīšos savos gados, esot vairāku bērnu mammai.

Tā ir cita atbildība. Kad strādāju fermā pie mammas, izskats mani nesatrauca. Man tolaik bija vienalga, kā izskatos. Ko varēju, to arī vilku. Tagad ir cita līmeņa komunikācija un attiecības. Tagad esmu pazīstama ar ļoti daudziem māksliniekiem, ne tikai ar fermeriem un zemniekiem, bet arī kultūras cilvēkiem. Līdz ar to ir arī šis jaunais dzīves standarts. Man kā četru bērnu mātei, kura tuvojas 40 gadu slieksnim, ir jābūt sievišķīgai, koptai, solīdai, pieklājīgai un savu gudrību nesošai. Es varētu uzslavēt Amunu jeb Dāvi Ķimeni jaunās sezonas «Slavenības. Bez filtra» puisi, kurš mani pārvērta fotosesijai. Par matiem rūpējās Dāvis, bet viņa draugs Stefa par meikapu. Ar viņiem es sajutos tiešām kā sieviete. Cik skaisti var izskatīties arī ar mazumiņu, bet profesionāli paveiktu. Nevajag karināt briljantus vai vilkt nez kādu zīmolu drēbes, lai izskatītos labi,» Magone atklāj savas pārmaiņas desmit gadu garumā.