Pirmdiena, 20.maijs

redeem Salvis, Selva, Venta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Modelis un stila eksperts Jaroslavs Barišņikovs nenokar degunu

© JAROSLAVA BARIŠŅIKOVA PERSONISKAIS ARHĪVS

Drosmīgais modelis un stila eksperts Jaroslavs Barišņikovs, ļoti spilgta un daudzpusīga personība Latvijas šovbiznesā, sarunā ar žurnālu »Vakara Ziņas« atklāj, kā šobrīd dzīvo. Apķērīgais un izdarīgais jaunietis stāsta, ka skarbais pandēmijas laiks ir mazinājis radošumu, tomēr viņš aicina saglabāt optimismu un nepadoties.

Bez darba

«Šobrīd fēnoju grīdas krāsu, bet, ja runājam vispārinošāk, mēs kopā ar Kārli atkal esam dīkstāvē. Mums ir «Narvesen» franšīze lidostā. Sākot ar pagājušā gada martu, lidosta tika aizvērta, tāpēc sēdējām mājās līdz jūlijam. Ar jūliju atsākām darbu lidostā, par ko bija liels prieks. Paspējām uztaisīt remontu viesistabā, virtuvē, daļēji koridorā un atpūsties. Bija prieks atgriezties darbā. Mēs bijām cītīgi pastrādājuši.

Ar jauno gadu darba stundas tika maksimāli nogrieztas. Februāra beigās tika nolemts, ka mēs atkal uz nenoteiktu laiku būsim slēgti. Gaidām labākus laikus. Kamēr laikapstākļi īpaši nelutina, rokas ir brīvas, laika ir daudz, nolēmām, ka guļamistabā jāuztaisa remonts.

Kad beidzām dalību televīzijas «STV Pirmā!» realitātes šovā «Slavenības. Bez filtra», biju iededzies par to, ka mums ir jāturpina filmēt un jāveido savs «YouTube» kanāls. Tika safilmētas vairākas sērijas. Tad man nolaidās rokas. Kopumā varu teikt, ka ir depresīvs noskaņojums,» neslēpj Jaroslavs.

Pilnu rakstu lasi jaunākajā "Vakara Ziņas" izdevumā!