Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Kāpēc cilvēku dažādās dzīves situācijās mēdz «vajāt» vieni un tie paši cipari vai skaitļi?

© Pixabay.com

Cilvēks pats, visbiežāk intuitīvi, izvēlas savu liktenīgās informācijas nesēju. Dažādu iemeslu dēļ smadzenēs pēkšņi fiksējas cipars vai skaitlis, un pēc kāda laika mēs to ieraugām vēl un vēlreiz – auto numuros, dokumentos, uz biļetēm utt. Iespējams, tādā veidā zemapziņa signalizē, kam jāpievērš uzmanība. Pirms piedāvājam versiju, ko par to saka ciparu un skaitļu pētniecība – numeroloģija, ieteicams atcerēties psihoanalītiķim un seksuālo dziņu pētniekam Zigmundam Freidam piedēvēto teicienu, ka cigārs reizēm ir tikai cigārs.

Vieninieks simbolizē personību. Redzot skaitli vai numuru 111, tas ir signāls, ka laiks sākt kaut ko jaunu, jo pašlaik spējat sevi parādīt ar pilnu jaudu. Domas un sapņi var īstenoties ļoti ātri. Tomēr vajag domāt, ko domā, jo domās prasītais vai lūgtais mēdz piepildīties savdabīgās izpausmēs. Proti, jāpievērš uzmanība tam, kas notiek prātā: vai apkārt saskatāt patīkamo, vai arī pievēršaties dzīves negācijām.

Divnieks attiecas uz emocijām. Skaitlis 222 norāda, ka uzmanības centrā jāizvirza jūtas. Ja jūtaties sarūgtināts, aizvainots, tad jānomierinās; ja neesat nervozs, bet drīzāk nosvērts un introverts, tad varbūt vajag apkārtējiem ļaut ieraudzīt jūsu emocijas un loģiku aizstāt ar intuīciju. Sāk īstenoties tās idejas, kas nesen tika dēvētas par sapņiem. Turpiniet uzcītīgi darboties, un drīzumā to visu ieraudzīsiet! Trijnieks norāda uz aktivitāti. Skaitlis 333 ir kā kaujas taure, tas sauc cīņā. Laiks kļūt aktīvākam!

Četrinieks saistīts ar informāciju. Ja bieži ieraugāt skaitli 444, jāskatās ar abām acīm, lai nepalaistu garām kaut ko sev svarīgu. Skaitlis 444 ir

stabilitātes iemiesojums un var norādīt, ka dzīvē sācies stabilitātes laiks - privātajās un lietišķajās attiecībās, biznesā utt. Ja ilgstoši esat dzīvojis tā, it kā pat vētra nespēj izkustināt jūsu dzīves pamatus, iespējams, tuvojas pārmaiņas.

Piecnieks - liktenis ir atkarīgs no paša cilvēka, no viņa rīcības. Ir jāievēro likumi un noteikumi, jo īpaši ceļu satiksmes noteikumi. Dzīvē gaidāmi interesanti notikumi, bet nevar zināt, kādi tie būs - uz labo vai ne tik labo pusi. Ja esat saķēries cīkstiņā ar Temīdu, tad iespējams pozitīvs atrisinājums. Visticamāk, jums paveiksies.

Sešnieks ir Veneras un mīlestības simboliskais skaitlis. Ja esat iemīlējušies, tad, ieraugot numuru 666, varat sevi mierināt - jūtas ir abpusējas. Bet šis skaitlis arī liek saprast, ka tuvākajā laikā būs sirdīgi jāstrādā, nevarēs stiept gumiju. Jāpievērš uzmanība savai veselībai. Domas un emocijas pašlaik nav harmonijā, dominē materiālās pasaules intereses.

Maģiskais septītnieks. Skaitlis 777 baksta ar pirkstu acī - laimīgais notikums ir tepat, aiz stūra. Nepalaid garām veiksmi! Šī zīme var vēstīt par brīnumu jūsu dzīvē. Bet, lai sasniegtu mērķi, vajag uz to virzīties, nevis atmest ar roku un paļauties uz kaut ko abstraktu, mistisku, izdomātu.

888 - pārmaiņu un pārvērtību simbols. Skaitlis 888 var liecināt par drīzu liktenīgu pavērsienu, aicina nestāvēt uz vietas un izmēģināt jaunus, netradicionālus risinājumus. Šī ciparu kombinācija var brīdināt par jauniem apstākļiem. Nevajag arī palaist garām godam nopelnīto iespēju novākt sava darba augļus.

Deviņi ir saistīts ar zemapziņu, tāpēc skaitlis 999 norāda, ka atbildes uz nozīmīgākajiem jautājumiem iespējams ar saņemt sapnī vai meditācijā. Iespējams, atbilde izskanēs brīdinājuma formā, ja esat ļāvušies nepiepildāmiem sapņiem un pazaudējuši mērķi. Šis skaitlis var brīdināt par to, ka beidzies nozīmīgs posms, kā arī par risku kļūt alkohola, nikotīna, medikamentu atkarīgam.

000 - situācija ir apmetusi loku un atkal nonākusi izejas pozīcijās. Jūsu izvēle, kā rīkoties: pa vecam vai arī citādi nekā līdz šim.