Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Kurusova slēpj savu pavadoni

Ballītes pēc lielu šovu noslēgumiem ir laba vieta, kur atrādīt sevi, savu jauno draugu vai draudzeni vai vienkārši bez maksas paēst un iedzert.

Uz «princešu» šova ballīti klubā «Scandal» kopā ar pavadoni ieradās arī dejotāja Aleksandra Kurusova, kura komiski mēģināja draugu paslēpt no fotogrāfu visu redzošajām acīm.

Šova «Dejo ar zvaigzni» uzvarētāja Aleksandra Kurusova, apmeklējot dažādus pasākumus, nekad nav vairījusies no fotogrāfu uzmanības, jo nokļūšana preses slejās ir laba reklāma Sašas deju kursiem. Pamanot meiteni kopā ar pavadoni ierodamies šova «Latvijas princese 2009» noslēguma ballītē, viņus mēģināja iemūžināt arī »VZ« fotogrāfs, taču Kurusova pēkšņi pazuda no redzesloka. Līdzīgi ar dejotājas fotografēšanu gāja arī citu mediju fotogrāfiem.

Brīdī, kad pārītis piestājās pie bāra letes, viņus ielenca visi klātesošie fotogrāfi. Cenšoties ar rokām aizklāt seju, Kurusova grozījās uz visām pusēm un mēģināja aizstāties priekšā arī pavadonim. Savu dīvaino uzvedību klubā Kurusova komentēt nevēlējās, un arī vēlāk, sazinoties ar dejotāju, »VZ« neizdevās noskaidrot, kas viņai «princešu» pasākumā bijis tik ļoti slēpjams.