Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Ko zvaigznes tev sola jūlijā?

© google

HOROSKOPI  jūlijs, 2018.

AUNS

Darbā iespējamas jukas un situācijas, kuras nespēsi kontrolēt. Lai izvēlētos pareizo taktiku, ieklausies intuīcijā un zemapziņas balsī. Ar naudas ieguldīšanu dažādos projektos nevajadzētu steigties, viss kārtīgi jāizrēķina. Tajā pašā laikā dzīve mudina paplašināt redzesloku, pievērsties jaunām mācībām, apskatīt citas zemes un smelties tajā visā jaunas idejas.

VĒRSIS

Pavadi dienas pēc iespējas mierīgāk. Stress, steiga un uztraukumi var nomākt dvēseli un pasliktināt pašsajūtu. Kaut arī darba pilnas rokas un ikdienas rūpes prasa savu, neaizmirsti, ka viens no galvenajiem veiksmes principiem ir mīlēt sevi. Brīvajā laikā labprāt rosīsies mājas saimniecībā, pārkārtosi un izdaiļosi telpas vai rūpēsies par dārzu. Ģimenē valdīs mīļums un saticība.

DVĪŅI

Nodošanās meditācijām un filozofiskām apcerēm palīdzēs sakārtot domas. Dažiem var rasties īpaša interese par astroloģiju vai kādām netradicionālām, ezotēriskām zinībām. Vilinās jauni garīgie apvāršņi, un ir vērts kaut ko sākt mācīties. Darbā iespējas parādīt sevi no vislabākās puses un, iespējams, pakāpties pa karjeras kāpnēm. Panākumus nesīs radoša pieeja.

VĒZIS

Ezotērisko mācību laiks ir klāt, no tām iegūsi daudz ko vērtīgu. Nojautas, sapņi un zemapziņa var izrādīties labākie palīgi lēmumu pieņemšanā. Ja plāni ir izsvērti un apdomāti, tad pienācis laiks ķerties pie to īstenošanas. Ar finansēm gan rīkojies apdomīgi, it īpaši tad, ja peļņas vai zaudējumu iespējas var būt atkarīgas no partneru, nevis tikai tavas paša rīcības.

LAUVA

Darbā iespējama bremzēšanās, pie kā tu nebūsi vainojams. Neuzņemies papildu pienākumus, pirms neesi ticis skaidrībā, kad un kā tiksi atalgots. Brīvo laiku vēlams pavadīt mierīgi, sakārtot domas un ieklausīties sevī. Labā līmenī darbosies intuīcija, un tu ātri izpratīsi situācijas. Ja iespējams, paņem atvaļinājumu un uz kādu laiciņu aizmūc no apkārtējās kņadas.

JAUNAVA

Darba jomā vēlams palūkojies pēc jaunām iespējām - mainīt darbu, uzņemties papildu pienākumus vai pievērsties privātajam biznesam. Ja rodas kādas pēkšņas nepatikšanas, tad atceries: viss, kas notiek, notiek uz labu, un dzīvē viss agrāk vai vēlāk atrisinās. Neņem visu pārāk pie sirds un mēģini turēties tālāk no situācijām, kas rada stresu un nomāc dvēseli.

SVARI

Esi rūpīgs un uzcītīgs, centies darbā nepieļaut kļūdas, bet, ja gadās - atzīsti un izlabo. Viegli nebūs, jo uz pleciem gulsies daudz pienākumu. Dažādi notikumi iespējami privātajā dzīvē. Pēkšņa mīlestība var izsist no līdzsvara un ierastās kārtības, saviļņot un sašūpot sirdi un prātu. Nezaudē galvu un neiesaisties avantūrās, svarīgi novērtēt otra cilvēka nolūku nopietnību.

SKORPIONS

Esi kopā ar savējiem, tava ģimene un māja ir tā stiprā pils, kur gūt atbalstu un uzmundrinājumu. Gandarījums nāks caur kopā saimniekošanu un mīļām sarunām pie vakariņu galda.

Svarīgās lietās nepaļaujies pārāk uz draugu un paziņu solījumiem, jo iespējama vilšanās. Arī sabiedriskās aktivitātes un tusiņi šoreiz var atnest vairāk sliktuma nekā labuma.

STRĒLNIEKS

Dzīve var uzdāvināt jaunas iespējas un noderīgus lietišķos kontaktus. Piemērots laiks, lai attīstītu biznesu, tikai finanšu jautājumos gan jāievēro piesardzība. Rēķini un domā kādu soli uz priekšu. Šis mēnesis piemērots saimniecības darbiem, dažādiem pārkārtojumiem mājās un vasarīgām dārza vai baseina ballītēm. Ja darba dienas ritējušas spraigi, tad noteikti jāatpūšas.

MEŽĀZIS

Dzīve piespēlēs interesantas iespējas, centies tās saskatīt un izmantot savā labā. Tikai visam jābūt izplānotam un izkalkulētam. Kaut arī ir vasara, šis laiks piemērots mācībām. Jaunas zināšanas un iemaņas pavērs tev jaunus ceļus. Vari ieplānot arī kādu ceļojumu - vai nu tepat pa Latvijas ārēm, vai kaut kur tālāk. Naudas lietās sargies no neapdomīgiem tēriņiem.

ŪDENSVĪRS

Iespējama rosība mājās, var dzimt doma par jaunu mājokli, tomēr nekustamā īpašuma jautājumu risināšanai zvaigznes patlaban nav labvēlīgas. Toties ir labs brīdis kontaktiem aiz robežām. Vari plānot ceļojumus un apsvērt mācību iespējas ārzemēs. Varbūt kādi seni paziņas no tālākām zemēm dos par sevi ziņu. Sekmīgi ieguldījumi mājas saimniecībā.

ZIVIS

Pasaule ir plaša un paver jaunus apvāršņus. Varbūt tieši tas tev šobrīd nepieciešams. Taču, ja nav iespēju doties ceļojumā - arī mājās daudz darāmā sakrājies. Miers un saticība ģimenē būs atkarīgi no spējas parūpēties par otru, maiguma un pozitīvām emocijām. Savukārt nevērība var radīt samezglojumus, ko tik un tā nāksies šķetināt. Esi tolerants pret atšķirīgiem viedokļiem.