Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide

“Singapūras Satīns” izdod dziesmu par savu organizēto grupveida grupu

© Publicitātes foto

Pophiphopa apvienība “Singapūras Satīns” izdevusi dziesmu “Organizētā grupā”, kas ir pirmais tās jaunais singls pēc pērn oktobrī iznākušā albuma “Super”.

“Mēs nebūtu tikuši tik tālu mūzikas industrijā, ja mēs nebūtu saliedēti un nebūtu darījuši šo visu tik organizēti. Dziesma ir lielisks pierādījums tam, ka džeki arī pēc konstantas ļoti dažāda un daudzveidīga muzona ražošanas astoņu gadu garumā joprojām var savākties studijā un pārspēt viens otru liriski, kā tas pieņemts labākajās repa tradīcijās. “Satīns” ar šo kārtējo reizi pierāda, ka ir ne tikai mūzikas grupa, ne tikai supergrupa, bet arī organizēta grupa,” palepojas “singapūrieši”.

Jau pavisam drīz, 28. un 29. martā, “Singapūras Satīns” satiks klausītājus “Palladium” koncertzālē savā līdz šim vērienīgākajā šovā “Super koncerts”. Grupa aktīvi gatavojās koncertam, kurā gaidāma tikšanās ar dažādiem viesmāksliniekiem, kā arī citi pārsteigumi. Pirmais koncerts jau izpārdots, un skatītājiem vairs pieejamas pēdējās biļetes tikai uz 29. marta koncertu - runājot par Latvijas hiphopu (un it īpaši “Singapūras Satīnu”), tas gan vairs sen nepārsteidz.