Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide

“Maneskin” Viktoriju Rīgā iesildīs pašmāju dīdžejmeitene

© Publicitātes foto

Andrejsalas klubā “First” 12. aprīlī ar aizraujošu DJ setu uzstāsies “Måneskin” basģitāras pavēlniece Viktorija De Andželisa jeb šajā gadījumā - DJ Victoria. Kļuvis zināms, ka Rīgā viņu iesildīs pašmāju DJ gimmetacos.

DJ gimmetacos ir uzlecošā latviešu dīdžejošanas zvaigzne, kas līdz šim lielākoties darbojusies “house”, etnoelektronikas un “acid house” novirzienos, taču iepriekšējā sezonā vairāk pievērsusies arī tehno. Pēdējo divu gadu laikā viņa uzstājusies dažādos pasākumos un norises vietās visā Latvijā, tostarp iesildījusi arī tādus aktuālus deju mūzikas projektus kā “Thylacine”, “Arkadyan” un “Baltra”.

“Gimmetacos miksi aizvedīs daudzveidīgā muzikālajā piedzīvojumā, kuru nesaista žanru robežas, un kas ļaus jums pazust ritma un dejas sinerģijā,” tā šo dāmu reklamē pasākuma rīkotāji.

Savukārt par Viktoriju De Andželisu jeb DJ Victoria viss ir vienkāršāk: “Basģitāras karaliene, sekssimbols, TĀ meitene - nav šaubu, ka viņas pulsējošā enerģija neglābjami apņems jūs un liks pievienoties Viktorijas nepiedienīgi provokatīvajam gadsimtu mijas tehno kultam.” Jāatzīst, ka uz skatuves “Måneskin” sastāvā viņa nudien spridzina, tāpēc nav šaubu, ka spēs aizraut publiku arī ar DJ setiem. “No dzīvās rokmūzikas šobrīd pārslēdzoties uz Milānas un Berlīnes tehno skatuvēm, Viktorija atklājusi raksturīgu saikni starp savas basģitāras skanējumu un klubu ritmiem. Viņas galvenās ietekmes meklējamas 90. gadu mūzikā, ceļojot cauri pulsējošam tehno un kulminējot brazīliešu fankā.”