Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide

“Supernovas” smagmūzikas grupa “Jar Of Kings” iedziedas latviski

© Publicitātes foto

“Mums, “Jar of Kings”, “Supernova” bija tikai sākums!” – ar tik pretenciozu saukli savu jauno dziesmu pieteikusi Eirovīzijas nacionālajā atlasē līdz pusfinālam tikusī smagās mūzikas grupa “Jar Of Kings”. Šoreiz viņu dziesma ir dzimtajā valodā.

Jaunais “Jar of Kings” gabals “Aizlaid” pirmām kārtām atzīmējams ar to, ka tas ir latviski - pirmais grupas singls dzimtajā valodā. Jāatzīst, ka uzreiz pie tā stilistiskās ievirzes pierast ir pagrūti, turklāt vokālists Jānis Drēģeris grupas mūzikā ieviesis tādas kā “a’la Atis Ieviņš & “Opus Pro”” noskaņas, tomēr pēc pāris noklausīšanās reizēm tas tiek pieņemts - ģitāras taču joprojām skan “Jar of Kings” manierē!

Dziesmas tapšana esot bijis “interesants un radošs process visiem dalībniekiem, jo savā ziņā tā ir kā neliela atkāpe no ierastā grupas skanējuma,” atzīst arī paši “Jar of Kings” mūziķi. “Šis daiļdarbs ļaus mūsu klausītājiem ieskatīties dzīves posmā, kurā nekas nevar būt svarīgāks par mīlestību, kā arī spēju lūgt piedošanu. Patiesa laime ir meklējama saticībā, neskatoties uz visām piemeklētajām bēdām un raizēm.”

Šobrīd muzikālā apvienība strādā pie jauna albuma, kuru plānots pabeigt šī gada laikā. Tajā grupas skanējumā būšot jūtamas arī “smagākas vēsmas”. Labi, ka tā - nevajag mums vēl vienu Ati Ieviņu…