Ceturtdiena, 9.maijs

redeem Einārs, Ervīns, Klāvs

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Intars Busulis laiž klajā attiecību dziesmu

© Publicitātes foto

Uz Sv. Valentīna dienu vairāki mūziķi atvēzējušies uz šiem svētkiem veltītu vai to tematikai pietuvinātu dziesmu klajā laišanu – arī Intars Busulis.

Dziedātājs Intars Busulis laidis klajā jaunu singlu “Līnijas”, kas iekļauts pērn rudenī izdotajā albumā “Spēlē savā burvju flautā”. Dziesmas mūzikas autors ir Kārlis Lācis, kurš pirmo reizi sadarbojies ar teksta autori Elīnu Sproģi, bet producents - Jānis Aišpurs.

Dziesma vēsta par īstumu mūsdienu attiecībās. Intars Busulis pauž, ka par mīlestību ir vajadzīgas dažādas dziesmas: “Ne vienmēr visi ir situācijā, kad attiecības ir piepildītas ar mīlestību. Līnijas iezīmē to, kas ar mums jau dzīvē noticis, mūsu nospiedumi. Tās var vilkt, lai nākotni zīmētu ar jauno, vēlamo, arī to, pēc kā tiecamies. Citreiz tās ir tikai ilgas, taču dažkārt tiešām nepieciešams pāršķirt jaunu lapu, strādāt pie attiecībām un zīmēt no jauna esošo.”

Jāpiebilst, ka gan jaunā albuma dziesmas, gan klausītāju jau iemīļotie skaņdarbi būs dzirdami Intara solo koncertos “Spēlē savā burvju flautā”, kas norisināsies 8. martā “Arēnā Rīga”, 16. martā Daugavpilī, 22. un 23. martā Cēsīs, 5. un 6. aprīlī Rēzeknē, kā arī 13. u