Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Busuļa tūres noslēgums būs Dzintaru koncertzālē

© Publicitātes foto

Izziņots Intara Busuļa un Abonementa orķestra koncerttūres “Spēlē savā burvju flautā” noslēguma koncerts - tas norisināsies pašā vasaras izskaņā, 18. augustā, Dzintaru koncertzālē.

Intara Busuļa ikgadējie koncerti Dzintaru koncertzālē jau kļuvuši par tradīciju, taču šoreiz dziedātājam un viņa komandai būs kaut kas jauns vēstāms - koncertā tiks atskaņoti klausītāju jau iemīļotie skaņdarbi, taču arī dziesmas no jaunākā albuma “Spēlē savā burvju flautā”.

“Grandiozajā koncerttūres atklāšanā “Arēnā Rīga” 8. martā apmeklētājiem bija iespēja izjust pilnu emociju gammu, saņemot māksliniekam raksturīgo humora devu, kā arī dzīvojot līdzi viņa emocionālākajām balādēm. Mākslinieki jau aizvadījuši divus tūres reģionu koncertus Daugavpilī, taču priekšā vēl trīs koncerti Cēsīs, divi Rēzeknē un divi Liepājā,” ziņo Intara komanda.

Intars Busulis atzīst, ka ir ļoti priecīgs un pateicīgs par lielo cilvēku vēlmi apmeklēt viņa koncertus: “Visi turpmākie reģionu koncerti ir jau labu laiku iepriekš izpārdoti, tāpēc, saņemot klausītāju ziņas un jautājumus, vai šogad būs koncerts Dzintaros, sapratām, ka tūres noslēgumu rīkosim tieši tur.”

Koncertā kopā ar Busuli piedalīsies Abonementa orķestris, kura sastāvā ir Kārlis Lācis, Kaspars Zemītis, Kaspars Grigalis, Edvīns Ozols, Māris Jēkabsons, Vineta Elksne, Karīna Tropa, Kristīne Pastare un Alise Kante. Viņiem pievienosies arī pūtēju grupa no Latvijas Radio Bigbenda, stīgu kvartets no “Sinfonietta Rīga”, gospeļkoris “GG Choir”, kā arī dziedātājs Jānis Aišpurs.