Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā

Porziņģis: Varu vairāk bloķēt metienus un spēlēt agresīvāk

© Kaspars Krafts/f64

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībā Bostonas "Celtics" vēl var uzlabot savu sniegumu laukumā, mēģinot vairāk bloķēt metienus un spēlēt agresīvāk, sarunā ar žurnālistiem izcēla Porziņģis.

Trešdien "Celtics" mājās ar rezultātu 155:104 pārspēja Indiānas "Pacers" basketbolistu. Porziņģis mačā izcēlās ar 13 punktiem, kamēr Bostonas vienībai tā bija rezultatīvākā uzvara kopš 1959.gada.

"Uzbrukumā esam tik labi, ka pie katras mazākās iespējas uzbrūkam grozam. Joprojām domāju, ka es varu paveikt daudz labāku darbu, bloķēt vairāk metienus un spēlēt agresīvāk. Noteikti centīšos to paturēt prātā," norādīja Porziņģis, piebilstot, ka viņa pārstāvēto komandu ir grūti apturēt, kad uzbrukumā metienus spēj realizēt visi spēlētāji.

Lai gan "Celtics" sezonu iesākusi ar četrām uzvarām pēc kārtas, Latvijas basketbolists skaidroja, ka komanda vēl turpina saspēlēties un vēl nav sasniegusi savu labāko formu.

"Uzbrukumā vēl veidojam komandas ķīmiju. Ir brīži ar labām saspēlēm, bet joprojām mācāmies nianses viens par otru. Varētu izskatīties, ka jau viss ir labi, jo tiekam pie vieglām uzvarām, bet viss kļūs vēl labāk," viņš izcēla.

"Celtics" ar četrām uzvarām tikpat spēlēs ir Austrumu konferences līdere un nākamo maču aizvadīs sestdien, izbraukumā tiekoties ar Bruklinas "Nets".