Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Aktuāli! Kur valstī turpinās ceļu remontdarbi un iespējami sastrēgumi?

© Emīls Desjatņikovs, F64 Photo Agency

Piektdienas pēcpusdienā daudziem autovadītājiem dodoties ārpus Rīgas, un turpinoties ceļu remontdarbiem, Pierīgā ir iespējama palēnināta satiksme. Tāpat autovadītājiem jāņem vērā, ka sestdien Jūrmalā notiks Jomas ielas svētki, bet Carnikavā – Zvejnieksvētki, līdz ar to satiksme šajos virzienos var būt intensīvāka. Sporta un mūzikas pasākumi notiks arī Bauskā un Talsos.

Valsts autoceļu tīklā turpinās aktīva būvdarbu sezona, aicinām autobraucējus ievērot luksoforu signālus un satiksmes organizāciju ceļu būvdarbu zonās. Pretējā gadījumā tur var veidoties pamatīgi sastrēgumi, jo izmainīties mašīnām šajos posmos bieži nav iespējams.

Pierīgā turpinās būvdarbi uz Rīgas apvedceļa A4 (Baltezers-Saulkalne) Saulkalnes pusē posmā no Avotiem līdz pārvadam pār dzelzceļu pie Daugavpils šosejas (A6). Tur ir ievērojami satiksmes ierobežojumi, kuru dēļ satiksme ir stipri. Gan tranzīta transportam, gan vietējiem iedzīvotājiem iesakām izvēlēties apbraucamos ceļus. Remontdarbus uz Rīgas apvedceļa A4 iespējams izbraukt aptuveni 40 minūtēs:

  • ceļa Ulbroka-Ogre (P5) krustojumā ar Rīgas apvedceļu drīkst braukt tikai taisni, nogriešanās uz apvedceļu ir aizliegta;
  • apvedceļa remontposmā ir četri luksoforu posmi, nepieciešamības gadījumā satiksmi organizē regulētāji;
  • uz tilta pār Mazo Juglu ir platuma ierobežojums 3,5 m.

Šosejas Tīnūži - Koknese (P80) sākumposmā piecu kilometru garumā notiek remontdarbi un ir satiksmes ierobežojumi, savukārt citos posmos tiek ierīkotas akustiskās ribjoslas, bet šo darbu laiku satiksme netiek ierobežota.

Rēzeknes šosejas (A12) posmā no Varakļāniem līdz Viļāniem (A12) turpinās plaši remontdarbi ar četriem luksoforu posmiem pa dienu, remontposmu var izbraukt 35 minūtēs.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā