Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Pasaulē

Džonijs Deps atrasts noģībis viesnīcas numurā

© Scanpix

Amerikāņu aktieris un mūziķis Džonijs Deps, kuram šobrīd ir 60 gadi, kopā ar grupu "The Hollywood Vampires" pagājušajā nedēļā pēdējā brīdī atcēla koncertu Budapeštā veselības iemeslu dēļ, ziņo lrytas.lt.

Mūziķi, kuriem pagājušajā otrdienā bija jākāpj uz skatuves fanu pūļa priekšā, par jaunumiem paziņoja Instagram vietnē, atstājot savus fanus neizpratnē.

Grupa nesniedza plašākus paskaidrojumus, un precīzāka informācija sāka izplatīties tikai pēc nedēļas. Kā ziņo “Daily News Hungary”, "The Hollywood Vampires" grupas uzstāšanās tika atcelta Džonija Depa sliktās veselības dēļ - saskaņā ar izdevuma teikto, Deps tika atrasts noģībis viesnīcas numurā Budapeštā.

Ungārijas mediji ziņoja, ka aktieris dažas stundas pirms koncerta dzēris un sacīja, ka nejūtas labi. Deps arī neieradās uz skaņas pārbaudi. “Viss bija gatavs koncertam - gan skatuve, gan pārējā komanda. Nevienam neienāca prātā, ka varētu būt kādas problēmas, jo īpaši tāpēc, ka grupas dalībnieki veica skaņas pārbaudi. Viņa mikrofonu sagatavoja cits komandas dalībnieks, taču tas nav nekas neparasts šādām zvaigznēm,” izdevumam stāstīja viens no dalībniekiem.

Aktieris vairākkārt atklāti runājis par savu cīņu ar alkohola un narkotiku atkarību jau kopš bērnības. Šī gada maijā Depa kungs guva potītes traumu, un ārsti viņam ieteica nesteigties atgriezties uz skatuves, tāpēc jau iepriekš tika atcelti vairāki koncerti.