Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Pasaulē

Ukrainas žurnālists prognozē, kad gaidāma uzvara

© Ekrānuzņēmums

Ukraiņu žurnālists Ivans Jakovina komentēja ASV Kongresa lēmumu sniegt palīdzību Ukrainai un izteica savu prognozi par to, kad gaidāma Ukrainas uzvara.

Kad ASV beidzot nolēma piešķirt līdzekļus Ukrainai, citi sabiedrotie pārņēma iniciatīvu, kas nozīmē, ka krievi zaudēja iespēju gūt panākumus frontē, sacīja Ivans Jakovina. Ukrainai pozitīvo notikumu kontekstā žurnālists izteica prognozi par kara beigām. Ivana Jakovina viedoklis ir atrodams YouTube kanāla videoklipā.

Žurnālists paziņoja, ka kara iznākums jau ir noteikts un Ukraina noteikti uzvarēs, pareizāk sakot, tā jau ir uzvarējusi:

"Manuprāt, pagājušajā nedēļā Ukraina faktiski uzvarēja karā pret Krievijas Federāciju. tīri aritmētiski, bet mainīt situāciju praktiski nav iespējams”.

Tad politikas analītiķis izteica savu viedokli par to, kad Ukraina uzvarēs:

“Ukrainas uzvara ir neizbēgama, un patiesībā tā nāks bez jebkādiem citiem variantiem, es pat uzdrošinos domāt, ka oficiālā uzvara būs jau 2025. gadā. Krievija pagājušajā nedēļā zaudēja labu iespēju, ja ne sagraut Ukrainu, tad gūt ievērojamus militārus panākumus frontē un piespiest Kijevu parakstīt kaut kādu pamieru uz saviem noteikumiem.”